Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Opaskirja mystisiin Lenormandin kortteihin+kortitKirjan nimi: Opaskirja mystisiin Lenormandin kortteihin+kortit
Alaotsikko: Kirja+kortit paketti
Tekijä: Freija Chistina
Kustantaja: Unio Mystica
Sivumäärä: 978
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 9789525572308
Hinta: 21.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 146x207
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: Yhdessä Kirja+kortit paketti.

Sisällön kuvaus:
Pariisissa asui Ranskan suuren vallankumouksen aikoihin kuuluisa selvänäkijä, Marie-Anne Lenormand, jonka mukaan tämän opaskirjan aiheena olevat mystiset kortit on nimetty.
Kirjassa esitellään pakan 36 korttia symbolisine merkityksineen. Tulkintaohjeiden lisäksi siinä kuvataan erilaisia korttipöytiä eli tapoja, joiden avulla lukijan on mahdollista tutkia omaa sisintään ja peilata ajatuksiaan. Lenormandin mystisiä kortteja tulkitsemalla on mahdollista tutkia niin menneisyyttä kuin nykyisyyttäkin sekä tulkita tulevaisuuden suuntauksia. Parisuhteeseen, työhön ja raha-asioihin liittyvät kysymykset ovat myös suosittuja aiheita.

Kirjan avulla voit oppia tulkitsemaan Lenormandin kortteja yhä monipuolisemmin niin itsellesi kuin toisillekin. Menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus avautuvat sinulle aivan uudella tavalla. Mystiset Lenormandin kortit on luonut Regula Elizabeth Fiechter yhteistyössä taidemaalari Urban Tröschin kanssa.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)