Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Kultakutrin arvoitusKirjan nimi: Kultakutrin arvoitus
Alkuperäinen nimi: The Goldilocks Enigma: Why is the Universe just right for life?
Alaotsikko: Miksi maailmankaikkeus on juuri sopiva elämälle?
Tekijä: Davies Paul
Kustantaja: URSA
Sivumäärä: 316
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Hannu Karttunen
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 978-952-5329-64
Hinta: 15.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Miksi maailmankaikkeus on elämälle sopiva kuin pienimmän karhun puuro sadun Kultakutrille?

Kultakutrin puuro ei saanut olla liian kylmää tai liian kuumaa. Samaan tapaan monet maailmankaikkeutemme ominaisuuksista hiiliatomin rakenteesta luonnon perusvoimiin ovat kuin mittatilaustyönä elämää varten tehtyjä. Onko ihmisen olemassaolo osoitus satumaisesta kosmisesta lottopotista? Jos tekemämme havainnot maailmankaikkeudesta selittävät maailmankaikkeuden synnyn uudella tavalla, älyllinen elämä ja tietoisuus nousevat sivuroolista keskeisiksi vaikuttajiksi maailmankaikkeuden kehityksessä. Tätä vaikuttavuutta tarkastellaan tekstissä niin pimeän energian, hiilen synnyn kuin tasku-universumeidenkin kautta.

Davies yhdistää rohkeasti hiukkasfysiikan tutkimustulokset ja filosofisen pohdiskelun paljastaen lopulta myös oman selityksensä ikuisuuskysymykseen, miksi olemme täällä. Samalla Davies esittelee sujuvasti uusimman tiedon maailmankaikkeudesta ja kuvaa tiedemaailmaa ja tieteen rajoja.

Professori Paul Davies on teoreettinen fyysikko ja kosmologi, joka työskentelee Arizona State Universityssä. Hän on myös tunnettu tiedekirjailija ja julkaissut aiemmin useita teoksia.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)