Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: AlefKirjan nimi: Alef
Tekijä: Coelho Paul
Kustantaja: Bazar
Sivumäärä: 270
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2011
Hinta: 12.00 €
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Kirja normaalisti 32.00e

Sisällön kuvaus:
En tehnyt tätä matkaa löytääkseni vastauksen siihen, mitä elämästäni puuttui, vaan siksi että halusin taas olla oman elämäni kuningas. Nyt olen taas yhteydessä itseeni ja ympärilläni olevaan maagiseen maailmaan. Aarteisiin ja ihmeisiin uskominen tekee elämästä mielenkiintoista."
Paulo Coelho

Matkusteltuaan useissa maissa Coelho päätyi Venäjälle. Hän päätti kulkea tuon valtavan maan poikki junalla seuranaan kolme henkilöä: taolainen mestari, hänen venäläinen kustantajansa ja ihmeellinen turkkilainen nainen, Hilal.

Matka on paitsi konkreettinen, myös henkinen. Coelho ja Hilal huomaavat, että heidän kohtalonsa ovat liittyneet yhteen toisessa elämässä ja toisessa ympäristössä. Kun Coelho katsoo Hilalin vihreisiin silmiin, hän näkee pisteen jossa aika ja paikka yhdistyvät - alefin.

Alef on kirja pelkojen ja syntien kohtaamisesta, rakkauden ja anteeksiannon etsimisestä ja rohkeudesta kohdata elämän väistämättömät haasteet.

"Elämämme on jatkuva matka, syntymästä kuolemaan. Maisemat vaihtuvat, ihmiset vaihtuvat, tarpeet muuttuvat, mutta juna jatkaa kulkuaan. Elämä on juna, ei asema."
Alef


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)