Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Kouluun! Kirja ekaluokkalaisen vanhemmilleKirjan nimi: Kouluun! Kirja ekaluokkalaisen vanhemmille
Tekijä: Parvela Timo , Sinkkonen Jari
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 207
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2011
ISBN: 978-951-0-37803
Hinta: 26.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 216 x 156
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Sh. 32.00€ Aatman tarjous 26.00€.

Sisällön kuvaus:
”Ekaluokkalainen on hellyttävä pakkaus.”

Koulun aloitus on lapselle odotettu ja jännittävä askel uuteen. Vanhemmissa se herättää myös jännitteitä: mihin kaikkeen opettaja mahtaa ehtiä, mitä lapsen pitäisi jo osata ja tuleeko hän toimeen luokkatoverien kanssa? Kouluun! auttaa lähettämään ekaluokkalaisen onnistuneesti koulutielle. Se yhdistää opettajien, koululaisen ja vanhempien toiveet, odotukset ja askarruttavat mietteet leppoisaksi vanhempainillaksi, jossa ajatuksiaan ei tarvitse peitellä eikä kysymyksiään hävetä.

Palkitun tekijäparin kirja selvittää, millaisia sosiaalisia, motorisia ja tiedollisia taitoja seitsenvuotiaalta lapselta voi odottaa ja mitä häneltä koulussa toivotaan. Se valaisee vanhempia luokkahuoneen arkisissa kysymyksissä jonottamisen taidosta kiusaamisen logiikkaan ja ruokien tykkäämisestä unirytmin tärkeyteen. Kirjassa myös puretaan itsetuntoon sekä kannustamisen ja kehumisen eroihin liittyviä uskomuksia.

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri, tietokirjailija ja opettajattaren poika Jari Sinkkonen sekä lastenkirjailija, opettaja ja rehtorin poika Timo Parvela ovat itsekin vanhempina saatelleet lapsiaan koulutielle.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)