Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tulossa olevat kirjat: Karpin leivontakirja - Leivo ilman sokeria ja jauhoja



Kirjan nimi: Karpin leivontakirja - Leivo ilman sokeria ja jauhoja
Tekijä: Rogneby Annika
Sivumäärä: 104
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2011
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Kirjan kirjoittanut Annika Rogneby on noudattanutvhh-ruokavaliota (joka sisältää vähän hiilihydraattejaja runsaasti rasvaa) kolme vuotta.Sen ansiosta hän on tuntenut olonsa varsin terveeksi jahyvinvoivaksi, mutta hän kaipasi leipomista ja vastaleivottujenleivonnaisten tuoksua. Siksi hän päätti laatia reseptejäterveellisistä, niukasti hiilihydraatteja sisältävistäaineksista. Kirjan reseptit eivät sisällä lainkaan sokeria jajauhoja.Leipominen voi olla rentouttavaa, luovaa ja rauhoittavaa.Jos nautit leipomisesta ja tarjoat mielelläsi vastaleivottujaleivonnaisia, tämän kirjan avulla huomaat sen olevanmahdollista myös vhh-ruokavaliota noudattavalle.Sokerille ja jauhoille on olemassa hyviä ja terveellisiävaihtoehtoja.Jokainen voi valita mitä syö ja minkä verran. Sama koskeemyös tämän kirjan leivonnaisia. Voit syödä enemmäntai vähemmän tai leipoa siksi, että se on hauskaa ja rikastaaelämääsi.Tässä kirjassa esiintyvät reseptit ovat täysin gluteenittomia,joten reseptit sopivat mainiosti myös keliaakikoille.Yksikään resepteistä ei sisällä sokeria (paitsi ne, joissakäytetään suklaata), joten reseptit ovat mitä suurimmassamäärin käyttökelpoisia diabeetikonkin ruokavaliossa.Leivonnan iloa!

Takaisin