|
|
|
|
|
Tulossa olevat kirjat: Karpin leivontakirja - Leivo ilman sokeria ja jauhoja
Kirjan nimi: Karpin leivontakirja - Leivo ilman sokeria ja jauhoja Tekijä: Rogneby Annika Sivumäärä: 104 Kieli: Suomi Painos: 1.p. Ilmestymisvuosi: 2011 Sidosasu: Sidottu
Sisällön kuvaus: Kirjan kirjoittanut Annika Rogneby on noudattanutvhh-ruokavaliota (joka sisältää vähän hiilihydraattejaja runsaasti rasvaa) kolme vuotta.Sen ansiosta hän on tuntenut olonsa varsin terveeksi jahyvinvoivaksi, mutta hän kaipasi leipomista ja vastaleivottujenleivonnaisten tuoksua. Siksi hän päätti laatia reseptejäterveellisistä, niukasti hiilihydraatteja sisältävistäaineksista. Kirjan reseptit eivät sisällä lainkaan sokeria jajauhoja.Leipominen voi olla rentouttavaa, luovaa ja rauhoittavaa.Jos nautit leipomisesta ja tarjoat mielelläsi vastaleivottujaleivonnaisia, tämän kirjan avulla huomaat sen olevanmahdollista myös vhh-ruokavaliota noudattavalle.Sokerille ja jauhoille on olemassa hyviä ja terveellisiävaihtoehtoja.Jokainen voi valita mitä syö ja minkä verran. Sama koskeemyös tämän kirjan leivonnaisia. Voit syödä enemmäntai vähemmän tai leipoa siksi, että se on hauskaa ja rikastaaelämääsi.Tässä kirjassa esiintyvät reseptit ovat täysin gluteenittomia,joten reseptit sopivat mainiosti myös keliaakikoille.Yksikään resepteistä ei sisällä sokeria (paitsi ne, joissakäytetään suklaata), joten reseptit ovat mitä suurimmassamäärin käyttökelpoisia diabeetikonkin ruokavaliossa.Leivonnan iloa!
| |
|
|
|
|
|