|
|
|
|
|
Tulossa olevat kirjat: Karpin ateriakirja - Karpin keittokirja 2
Kirjan nimi: Karpin ateriakirja - Karpin keittokirja 2 Tekijä: Luotonen Katriina Pesonen Jonna Sivumäärä: 250 Kieli: Suomi Painos: 6.p. Ilmestymisvuosi: 2010 Sidosasu: Sidottu
Sisällön kuvaus: Rasvasodan kapinallisten keittokirjassanautitaan voita ja kermaa hyvällä omallatunnolla.Yhä useampi suomalainen huolehtii hyvinvoinnistaankarppaamalla. Tässä kirjassa on runsaastiruokaohjeita ja herkullisia ateriakokonaisuuksia.Karpin ateriakirja on jatkoa suositulle Karpinkeittokirjalle. Nyt esitellään herkullisten ruokaohjeidenlisäksi kokonaisia aterioita; pääruokialisukkeineen ja jälkiruokineen.Maistiaisia:• Klassikkoaamiainen: munia pekonia jakermakahvia• Karppipurilaisateria: purilaispihvi,tomaattikastike, cheddarjuustoa jasalaattia.• Jälkiruoaksi karppijäätelöä ja omenamantelipaistosta• Värikäs päivällinen: makkarastroganoff,punakaalicoleslaw ja höyrytettyä parsakaalia.• Jälkiruoaksi vadelmakermarahkaa• Romanttinen illallinen kahdelle: alkuruoaksitapakset. Pääruoaksi pihvi, korvasienikastikeja uunikasvikset. Jälkiruoaksisaksanpähkinä-suklaamousse• luonnollisia raaka-aineita• runsaasti kasviksia• lihaa, kalaa, kanaa, munia• täysrasvaisia juustoja, kermaa ja muitamaitotuotteita• luonnollisia rasvoja• vähemmän hedelmiä, enemmän marjoja• tummaa suklaata• pähkinöitä ja siemeniä• arki- ja juhla-aterioita, välipaloja, aamiaisia,eväitä• kalorit, hiilihydraatit, proteiinit ja rasvatvalmiiksi annosta kohti laskettunaKirja vastaa usein esitettyyn kysymykseen:”Mitä ihmettä voin syödä, ellen voi syödä perunaa,pastaa, riisiä ja leipää?”Kirjan apuna toimii nettisovellus, jonka avullavoi koota ateriat eri pääruoista, lisukkeista jajälkiruoista. Sovellus laskee automaattisestiannoskohtaiset kalorit ja makroravinteet.
| |
|
|
|
|
|