Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tulossa olevat kirjat: Karppaus - Välimeren ruokaa



Kirjan nimi: Karppaus - Välimeren ruokaa
Tekijä: Schück Cathrine Litsfeldt Lars-Erik
Sivumäärä: 160
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2011
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Karppausta Välimeren tapaan – nyt on loistava mahdollisuusperehtyä kahteen ruokamaailmaan yhdelläkertaa!Uusi opas & keittokirja yhdistää Välimeren ruoan javähähiilihydraattisen ruokavalion parhaat puolet, kunrunsaasti lihaa, kalaa ja oliiviöljyä sisältävä välimerellisyyskohtaa pohjoismaisen muunnelman kivikautisestaruokavaliosta.Kirjan kuvat on otettu kauniilla Mallorcan saarella, jaVälimeri on koko ajan läsnä kirjan sivuilla. Reseptit onlaatinut kokenut ja taitava keittiömestari CathrineSchück. Asiantuntevan johdannon karppauksesta onkirjoittanut Lars-Erik Litsfeldt. Mukana on myös muutamialyhyitä tositarinoita siitä, kuinka vähähiilihydraattinenruokavalio on parantanut esimerkkihenkilöiden elämänlaatua.Cathrine Schück johti Michelin-tähdin palkittuaGourmet-ravintolaa viisi vuotta ja ryhtyi sen jälkeenExpressen-lehden ruokakirjoittajaksi. Hän on kirjoittanutuseita ravintoa ja terveyttä käsitteleviä keittokirjoja,joihin kuuluvat muun muassa Schücks bästa – 100recept med lågt GI ja Ät dig yngre.Lars-Erik Litsfeldt selätti diabetesongelmansa ja laihtuivähähiilihydraattisen ruokavalion avulla. Hän on kirjoittanutaiheesta useita kirjoja; muunmuassa kirjanDiabetes – ei kiitos

Takaisin