Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tulossa olevat kirjat: Karppaajan arkiruokaa - Aitoa kotiruokaa



Kirjan nimi: Karppaajan arkiruokaa - Aitoa kotiruokaa
Tekijä: Wikholm Per Wikholm Katarina
Sivumäärä: 200
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1p.
Ilmestymisvuosi: 2011
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
95 helppoa ruokalajia edullisista raaka-aineksistaKarppaajan arkiruokaa auttaa karsimaan hiilihydraattienmäärää aiheuttamatta kuitenkaan suurta lovea kukkaroon.Hiilihydraattiherkkyys voi vaihdella perheenjäsenten välillä.Usein joku perheessä joutuu terveyssyistä noudattamaantiukkaa vhh-ruokavaliota. Hänen elimistönsä saattaaolla poikkeuksellisen herkkä hiilihydraateille esimerkiksiylipainon, diabeteksen tai epilepsian vuoksi. Muutperheenjäsenet voivat ehkä syödä enemmän hiilihydraatteja.Tässä keittokirjassa esitellään erilaisia vaihtoehtojatarjota samaa pääruokaa eri lisäkkeiden kanssa. Osa kirjanresepteistä sopii tiukasti vhh-ruokavaliota noudattavalleja osa on tarkoitettu sellaisille, joiden ruokavaliosisältää hieman enemmän hiilihydraatteja.Vaivatonta, luonnollista ja terveellistäVähähiilihydraattista ruokavaliota on helppo noudattaa:unohda jalostetut hiilihydraattipitoiset elintarvikkeet, jotkaovat kuuluneet ruokavalioomme vasta vähän aikaa.Luovu sokerista, leivästä, pastasta, perunamuusista ja riisistätai rajoita niiden käyttöä tiukasti. Käytä sen sijaanrunsaasti lihaa, kananmunia, kalaa, äyriäisiä ja kasviksia,joita ihminen on perinteisesti syönyt. Sisällytä ruokavalioonsopivassa määrin juureksia, pähkinöitä, marjoja jahedelmiä. Meille Pohjolan asukkaille maitotuotteet ovatmyös pitkään muodostaneet tärkeän proteiinin sekä välttämättömienrasvojen ja mineraalien lähteen.

Takaisin