Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: MyötätuntoKirjan nimi: Myötätunto
Alkuperäinen nimi: How to Be Compassionate
Alaotsikko: Sisäinen rauha ja onnellisempi maailma
Tekijä: Dalai-lama, Hopkins Jeffrey
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 149
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Nina Valtavirta
Ilmestymisvuosi: 2015
ISBN: 9789522604224
Hinta: 9.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Niin kauan kuin viha asuttaa ihmismieltä, todellinen rauha on mahdotonta. Jos annamme vihan hallita myötätunnon ja rakkauden kustannuksella, uhraamme ihmisälyn parhaan osan - viisauden, jonka avulla pystymme erottamaan oikean väärästä. Ongelmat on ratkaistava rauhanomaisin keinoin, rauhalliseen mieleen ja sydämen ääneen pohjautuvilla teoilla.

Dalai-lama opastaa lämminhenkisellä tavallaan, kuinka avaamalla sydämemme ja mielemme pääsemme eroon virheellisistä olettamuksista, joista ongelmamme kumpuavat. Hän osoittaa, kuinka myötätunto voi olla ehtymätön onnellisuuden lähde elämässämme. Tuhoisat tunteet, kuten viha, kateus ja pelko haihtuvat, kun omalla käytöksellämme innoitamme muitakin elämään myötätuntoisempaa ja rauhallisempaa elämää.


14. Dalai-lama, Tenzin Gyatso syntyi Tiibetissä vuonna 1935 talonpoikaisperheeseen. Kaksivuotiaana hänen tunnistettiin kolmannentoista Dalai-laman inkarnaatioksi. Tiibetin hengellinen johtaja kiertää ympäri maailmaa luennoimassa mm. ystävällisyydestä ja myötätunnosta, luonnon kunnioittamisesta, Tiibetin kulttuurin säilyttämisestä sekä ennen kaikkea maailmanrauhasta ja keinoista sen saavuttamiseksi. Hänelle myönnettiin vuonna 1989 Nobelin rauhanpalkinto hänen rauhanomaisista pyrkimyksistään ratkaista Tiibetin tilanne.

Jeffrey Hopkins, Ph.D on buddhalaisuuden tutkija, kirjailija ja kääntäjä. Hän toimi Dalai-laman tulkkina kymmenen vuotta. Hopkins on Tiibetin ja buddhalaisuuden tutkimuksen emeritusprofessori Virginian yliopistossa.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!