Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Zen ja luovuusKirjan nimi: Zen ja luovuus
Alkuperäinen nimi: The Zen of Creativity: Cultivating Your Artistic Life
Alaotsikko: Kehittyminen taiteen polulla
Tekijä: Loori John Daido
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 273
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Teija Hartikainen ja Lauri Porceddu
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 978-952-5534-93
Hinta: 17.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Kirjassaan Zen ja luovuus amerikkalainen zenmestari John Daido Loori esittelee zenin avaimena taiteen ja estetiikan luovuuden lukkoihin ja sisäisiin pidäkkeisiin, jotka estävät ihmistä toteuttamasta vapaasti omaa olemassaoloaan.

Useimmissa ihmisissä sana zen herättää populaarikulttuurista tuttuja mielikuvia kivipuutarhoista, munkeista kaavuissaan ja soljuvista vesiputouksista. Yksi zenin ikivanhan tradition tärkeimmistä puolista on kuitenkin jäänyt lännessä lähes täysin vaille huomiota. Zen-buddhalaisuus on ollut aina lujasti kytköksissä taiteiden harjoittamiseen. Kalligrafia, runous, maalaustaide, teeseremonia ja kukkien asettelu ovat kaikki käytännön harjoituksia, joiden katsotaan johdattavan tekijänsä kohti vapaata, todellista minuutta.

Loori kuvaa tarkasti luovuuden herättäviä voimia, jotka taiteen lisäksi vaikuttavat kaikessa ihmisen toiminnassa. Kirja osoittaa, ettei taiteen ja henkisyyden välillä ole rajoja, ja että elämä on mahdollista kohdata spontaanisti, arvokkaasti ja rauhallisesti.

Zen ja luovuus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita taiteellisesta luomistyöstä keinona saavuttaa mielentyyneys ja vapaus kaikilla elämän aloilla.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)