Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Syö rasvaa ja laihduKirjan nimi: Syö rasvaa ja laihdu
Tekijä: Enig Mary, Fallon Sally
Kustantaja: Rasalas
Sivumäärä: 300
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2011
ISBN: 952-5421-34-1
Hinta: 35.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Miksi ihmeessä kauppojen hyllyillä on enää vähärasvaisia tai rasvattomia tuotteita? Miksi luontaiset rasvat on korvattu keinotekoisilla? Onko kolesteroli todella niin vaarallista kuin väitetään?

Amerikkalaisten ravintoasiantuntijoiden Mary Enigin ja Sally Fallonin ruokakirja selittää, mihin nykyiset, virheelliset rasvakäsitykset perustuvat ja miten ne ovat saaneet alkunsa. Vuosikausia ihmisiä on kehotettu unohtamaan voi, munat ja rasvainen liha.

Tämä kirja esittää nyt vallalla olevista näkemyksistä täysin poikkeavan kannan - tyydyttyneet rasvat ovatkin terveellisiä. Syö rasvaa ja laihdu ei tarjoa ihmeparantumisia, vaan kehottaa ihmisiä ruokavalion muuttamiseen.

Viimeisen sadan vuoden aikana kehittynyt valmisruokateollisuus on saanut ihmiset unohtamaan, millaista kunnon ruoka on. Tämä kirja esittelee ravitsevia ja herkullisia ruokia, joita on syöty kaikkialla jo vuosituhansia ja lisää niihin vielä yhden erinomaisen ainesosan - kookospähkinän. Kookoksen edut ovat kiistattomat, sillä sen sisältämä rasva on hyödyksi koko keholle ja lievittää monia vaivoja, kuten esimerkiksi aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan häiriöitä.

Kirjan ohjeita noudattamalla pääset eroon jatkuvasta ruoanhimosta, väsymyksestä, energiatasosi nousee ja lisäksi vastustuskykysi paranee. Kirja sopii myös allergikoille.

Kirja sisältää kolme tarkasti suunniteltua ja tieteellisiin tutkimustuloksiin pohjautuvaa ohjelmaa:

Helppo ja nopea painonpudotus - kahden viikon täydellinen laihdutusohjelma.

Kuntoutumisohjelma - lievittää monia vaivoja ja auttaa esimerkiksi sairauksista ja leikkauksista toipuessa.

Arkipäivän gourmet - herkullisia, ravitsevia ja terveellisiä aterioita koko perheen iloksi. Opi syömään paremmin ja syöt vähemmän.

Tohtori Mary Enig on maailmankuulu biokemisti ja ravintotieteilijä, joka tunnetaan parhaiten rasvatutkimuksistaan ja siitä, että hän oli ensimmäisiä transrasvojen vastustajia. Hän on kirjoittanut artikkeleita moniin arvostettuihin tieteellisiin julkaisuihin, luennoinut lukuisissa konferensseissa ja kirjoittanut rasvoista aikaisemmin kirjan Know Your Fats, jota pidetään hyvin kattavana esityksenä monista erityyppisistä rasvoista.

Sally Fallon on Weston A. Price -säätiön perustaja ja puheenjohtaja. Säätiön tarkoituksena on levittää tietoa terveellisestä ravinnosta ja ravitsemuksesta ja sillä on sivuosastoja jo ympäri maailmaa. Sally Fallon on lisäksi arvostettu gourmetkokki, joka on hionut keittotaitoaan tutustumalla monien eri kulttuurien perinteisiin herkkuihin.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)