Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: VarjominäKirjan nimi: Varjominä
Alaotsikko: Löydä kätketty voimasi
Tekijä: Chopra Deepak, Ford Debbie & Williamson Marianne
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 216
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2010
Hinta: 10.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
New York Timesin bestseller-kirjailijat Deepak Chopra, Debbie Ford ja Marianne Williamson ovat kirjoittaneet kirjan yhdestä suurimmasta onnellisuuden esteestä - varjosta, eli niistä itsemme osa-alueista, joita pidämme kielteisinä tai joiden olemassaolon jopa kiellämme, mutta jotka kuitenkin monella tapaa ohjaavat elämäämme. Vaikka varjo on lähtemätön osa meitä, kulutamme paljon aikaa ja energiaa sen kieltämiseen ja siltä pakenemiseen. Varjominä on perusteellinen ja käytännöllinen opas itsemme kokonaisvaltaiseen hyväksymiseen. Vasta hyväksyttyämme varjopuolemme voimme tavoittaa todellisen eheän olemuksemme ja saada käyttöömme kaikki sisäiset voimavaramme.

Deepak Chopra on kansainvälisesti tunnettu itämaisen filosofian opettaja. Hänen kirjansa ovat olleet lähestulkoon jokaisella yhdysvaltalaisella bestseller-listalla ja myyneet miljoonia kappaleita kaikkialla maailmassa. Basam Books on aiemmin julkaissut Chopran teoksen Salaisuuksien kirja (2009).

Debbie Ford on amerikkalainen kirjailija, muutosvalmentaja ja opettaja, jonka työtä emotionaalisen ja henkisen kasvatuksen alalla pidetään hyvin merkittävänä. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat The Dark Side of the Light Chasers, Spiritual Divorce ja The Secret of the Shadow.

Marianne Williamson on tunnettu luennoitsija, kirjailija ja henkisyyden opettaja. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat The Age of Miracles ja A Return to Love.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)