Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Matkalla olon mysteeriKirjan nimi: Matkalla olon mysteeri
Alkuperäinen nimi: Ikonen i fickan - Om yttre och inre resor
Alaotsikko: tie ulos vie sisään
Tekijä: Wikström Owe
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 287
Sarja: Minerva
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Oili Räsänen
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 9789516071377
Hinta: 12.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Monet rakastavat matkustamista, uuden kokemista, uusien näköalojen löytämistä. Haluamme kauas pois, vapauteen, auringon hyväilevien säteiden alle Mutta olimmepa reppu selässä, kulttuurimatkalla tai charterlennolla, saattaa mieleen nousta jostain syvältä kysymys: Tässäkö kaikki? Eikö näkyväisen ja käsin kosketeltavan alla olla mitään muuta? Ihminen hakee jotain näkymätöntä, jotain mikä ohittaa tavanomaisen.

Wikström pohtii matkustamisen lumoa, joka leimaa aikaamme. Samanaikaisesti hän pysähtyy jokaista koskettavien, elämän syvien ja perimmäisten kysymysten äärelle. Ulkoisten matkojen ohella on käynnissä sisäinen matka. Sen aikana Wikstöm esittelee lukijalle suuria persoonia, kuten filosofi Senecan ja kirjailija Marcel Proustin. Kaikilla matkoilla Wikstömin mukana kulkee pieni ikoni, viestinä toisesta todellisuudesta. Wikströmin pohdinta on kiinnostavaa ja ajatuksia herättävää luettavaa jokaiselle, jota matkanteko sykähdyttää. Ketäpä ei sykähdyttäisi - koko elämä on matka.

Owe Wikström on Upsalan yliopiston uskonnonpsykologian professori ja tuottelias kirjailija. Ruotsinkielinen alkuteos: Ikonen i fickan - Om yttre och inre resor. Suomennos Oili Räsänen


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)