Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Kirjeitä sisarilleKirjan nimi: Kirjeitä sisarille
Tekijä: Augustinus
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 158
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Timo Nisula ja Anni Maria Laato
Ilmestymisvuosi: 2009
ISBN: 9789516078451
Hinta: 10.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Millainen oli kirkkoisä Augustinuksen (354–430) suhde naisiin? Miten Augustinus kirjoittaa naisille surusta, elämästä tai uskosta? Entä miehen ja naisen välisestä suhteesta ja avioliitosta?

Kirjeitä sisarille sisältää yksitoista aiemmin suomentamatonta Augustinuksen kirjettä, jotka hän laati tuntemilleen naisille. Värikkäät tekstit avaavat näkymiä Augustinukseen sielunhoitajana, teologina, kirjoittajana ja jopa satiirikkona.

Augustinus kirjoittaa naisille näiden henkilökohtaisiin elämäntilanteisiin: veljen kuoleman tuomaan suruun, sairauteen ja leskeksi jäämisen yksinäisyyteen. Samalla hän ottaa kantaa aikansa yhteiskunnallisiin ja sosiaalisiin tilanteisiin unohtamatta opetusta kristillisen elämän ja uskon peruskysymyksistä.

Latinan kielestä kirjeet ovat suomentaneet FM, TM Timo Nisula ja dosentti Anni Maria Laato. Nisula on suomentanut myös Augustinuksen teoksen Usko, toivo, rakkaus (2004) ja kokoelman Saarnoja (2005). Laato on yksi teoksen Johdatus varhaisen kirkon teologiaan (2005) kirjoittajista


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!