Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Kansatieteellinen kuvaus asuinrakennuksista Uudellakirkolla Viipurin läänissäKirjan nimi: Kansatieteellinen kuvaus asuinrakennuksista Uudellakirkolla Viipurin läänissä
Tekijä: Paulaharju Samuli
Kustantaja: Moreeni
Sivumäärä: 154
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 978-952-254-012
Hinta: 12.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: Näköispainos vuoden 1906 painoksesta (2010)


Sisällön kuvaus:
Samuli Paulaharju (1875–1944) oli opettaja, kirjailija ja kansanperinteen kerääjä. Hän tapasi kansanperinteen keruumatkoilla ihmisiä, haastatteli heitä ja kirjoitti muistiin kertomuksia entisistä tavoista, taioista ja tapahtumista. Paulaharju otti keruumatkoillaan runsaasti valokuvia ja piirsi kohteita ja vanhoja esineitä.

Paulaharju kulki keruumatkoillaan varsinkin Karjalassa, Kainuussa, Lapissa ja Pohjanmaalla. Yli 40 vaellusvuotensa aikana hän kulki noin 80 000 kilometriä, kävi ainakin 800 paikkakunnalla ja kokosi ennätysmäärän kansantietoutta.

1900-luvun alkuvuosina Karjalan keruumatkoilla Paulaharjun tärkeimpänä työnä oli rakennustutkimus, jonka tulokset julkaistiin vuonna 1906 kirjana Kansatieteellinen kuvaus asuinrakennuksista Uudellakirkolla Viipurin läänissä.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!