Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Voi hyvin. Wellness-opasKirjan nimi: Voi hyvin. Wellness-opas
Tekijä: Lefterow Annette
Kustantaja: Schildts
Sivumäärä: 128
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Julia Donner
Ilmestymisvuosi: 2007
Hinta: 15.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Löydä tie henkilökohtaiseen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin joogaa, pilatesta, meditaatiota ja ayurvedaa yhdistävän helpon ohjelman avulla. Yksinkertaiset ohjeet ja tehtävät sekä harjoitusten selkeät, askel askeleelta eteenpäin opastavat valokuvasarjat opastavat sinua itseesi ja omaan ainutlaatuisen hyvään oloosi tutustumisessa.

Käsitteellä wellness tarkoitetaan kokonaisvaltaista, ruumiin, mielen ja sielun hyvinvointia. Joogan tuhatvuotisen perinteen, pilates- ja mditaatioharjoituksien sekä ayurvedan terveysoppien avulla nykyajan kiireen keskellä elävä ihminen voi löytää tasapainon, rauhan ja harmonian. Wellness-ajattelu perustuu yksinkertaiselle, ihmiskuntaa aina ja kaikkialla koskevalle ajatukselle, jolla on terveyttä edsitävä vaikutus tänäkin päivänä: kaikki on tässä ja nyt - vain juuri nyt voit muuttaa itseäsi ja elämääsi.

Terveessä ruumiissa on terve sielu, joka syntyy terveistä ajatuksista!

Annette Lefterow on koulutettu ruotsalainen jooga-opettaja, pilatesopettaja, ayurvedakonsultti, henkilökohtainen liikunnanohjaaja sekä entinen tanssija. Hänellä on menestyvä wellness-keskus Lidingössä, Tukholmassa. Annette kouluttaa joogaohjaajia, esitelmöi ja pitää tanssi- sekä joogaworkshoppeja Ruotsissa ja muualla Euroopassa.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!