Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: UskoKirjan nimi: Usko
Tekijä: Hämeen-Anttila Jaakko
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 145
Sarja: Henki ja elämä -sarja
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2005
ISBN: 951-607244-5
Hinta: 15.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Omakohtainen puheenvuoro uskosta, jossa Hämeen-Anttila pohtii uskon käsitettä.
Olen halunnut kirjoittaa oman puheenvuoroni uskosta. Tämä puheenvuoro nousee omista lähtökohdistani: olen kristitty islamin ja Lähi-idän muiden uskontojen tutkija.

Peruslähtökohtani on uskonnon ja uskon ottaminen vakavasti. Kristinuskon traditio on luonnollisesti muovannut ajatteluani ja johdattanut minua tarkastelemaan uskonkysymyksiä tietystä näkökulmasta. Näkemykseni uskosta on kuitenkin persoonallinen, eikä aina vastaa kirkon näkemystä.

Kirjan toisena lähtökohtana on uskon käsitteen pohtiminen yleisesti, ei vain kristillisestä näkökulmasta. Kysymys uskosta on nykypäivän ihmiselle yhä edelleen ajankohtainen ja sitä on syytä pohtia myös käytännön elämän kannalta merkittävänä tekijänä. Uskon ja uskontojen kysymykset ovat mielenkiintoisia sinälläänkin ja niillä on merkitystä laajemminkin yhteiskunnassa.

Jaakko Hämeen-Anttila on Helsingin yliopiston arabian kielen ja islamin tutkimuksen professori. Hän on suomentanut Koraanin ja keskiaikaista arabialaista kirjallisuutta. Hämeen-Anttila on perehtynyt Lähi-idän muinaisuuteen ja nykypäivään. Hän on kirjoittanut lukuisia islamia käsitteleviä tieteellisiä ja laajemman yleisön teoksia.
Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!