Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Portaat taivaaseenKirjan nimi: Portaat taivaaseen
Alkuperäinen nimi: Stairways to Heaven
Tekijä: Byrne Lorna
Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 254
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Tarja Kontro
Painos: 1p.
Ilmestymisvuosi: 2011
ISBN: 978-951-1-25045
Hinta: 12.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Enkeleitä hiuksissani -kirjan tekijä jatkaa ihmisiä ympäri maailman koskettanutta elämäntarinaansa ja kuvaustaan enkeleiden läsnäolosta maan päällä. Lorna Byrne on lapsesta saakka keskustellut päivittäin enkeleiden kanssa ja nähnyt ennalta monia tulevia tapahtumia. Hänen elämäänsä kuuluvat luontevana osana myös jo kuolleiden ihmisten henget ja keskustelut näiden kanssa. Kokemustensa pohjalta Lorna Byrne kuvailee enkeleiden eri tyyppejä ja heidän erilaisia tehtäviään maailmassa. Enkeleiden johtohahmot ovat hänen pysyviä seuralaisiaan ja neuvonantajiaan, joten arkkienkeli Mikael ja muut enkelit ovat opastaneet häntä myös tämän kirjan kirjoittamisessa. Lorna Byrne on nähnyt enkeleitä ja jutellut heidän kanssaan päivittäin läpi elämänsä. Hän paljastaa, kuinka enkelit toimivat maailmassa, mikä tehtävä jo kuolleilla, nyt taivaassa olevilla ihmisillä voi olla maanpäällisissä asioissa ja minkälaisia suunnitelmia Jumalalla ja enkeleillä on ihmiskunnan tulevaisuuden varalle.

Lorna kertoo uudessa kirjassaan muun muassa, miten hän selviytyi rakkaan puolisonsa kuolemasta ja miten hän alkoi välittää enkeleiden viestiä maailmaan. Lorna kertoo kiehtovia tarinoita myös hengistä, jotka ovat kulkeneet jo kaksikymmentä vuotta hänen mukanaan parantamassa väärintekijöitä ja auttamassa niitä, joiden elämää vääryydet varjostavat.

Enkeleiden viestillä Lorna on saavuttanut ihmisiä ympäri maailman:
tietoisuus suojelusenkelin läsnäolosta on tuonut lohtua –
uskonnollisesta vakaumuksesta riippumatta – tilanteisiin, joissa
he ovat tunteneet olevansa aivan yksin maailmassa.

Irlannin maaseudulla asuvan Lorna Byrnen (s. 1953) teos Enkeleitä hiuksissani (2009) oli Irlannin myydyin tietokirja vuonna 2008. Se sai myös Suomessa positiivisen vastaanoton: ”Huikeaa luettavaa.” –Seura


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!