Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Homeopaattinen LääkintäKirjan nimi: Homeopaattinen Lääkintä
Tekijä: Lindström Merja
Kustantaja: Luontais-Prisma
Sivumäärä: 0
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2010
Hinta: 19.50 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Homeopatia on ihanteellinen hoitomuoto koko perheelle akuuttivaivojen hoitoon ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Homeopaattinen Lääkintä kirja sisältää käytetyimmät yksittäis- ja yhdistelmävalmisteet itsehoitoon. Kirjassa on selkeät ohjeet homeopaattisesta hoidosta ja annostelusta.Homeopaattinen hoito on tehokkaimmillaan, kun päästään hoitamaan akuuttia alkavaa vaivaa. Esimerkiksi nuhaa, yskää, kurkku-, poskiontelo- tai korvatulehduksia. Pääkipua, virtsatieinfektiota ja monia muita vaivoja. Usein homeopaattiset valmisteet estävät sairauden puhkeamisen tai sairauden oireet jäävät vähäisiksi. Oikein valittu homeopaattinen aine tuo nopeasti avun, vaikutukset voivat näkyä jopa muutamissa minuuteissa. Jos taas kysymyksessä ovat pitempiaikaiset ongelmat, voivat hoidon vaikutukset näkyä vasta muutamien päivien tai viikkojen kuluessa hoidon aloittamisesta.

Vakavissakin tiloissa nopeasti aloitettu homeopaattinen hoito, voi pelastaa jopa potilaan hengen, siksi kotona olisi hyvä olla tärkeimmät homeopaattiset ensiapuaineet. Tämä ei tarkoita sitä, että vakavia sairauksia hoidetaan itse, vaan homeopaattisia aineita käytetään ensiapuna kunnes päästään lääkärin hoitoon tai homeopaattisia valmisteita käytetään rinnakkain tavanomaisen lääkityksen kanssa.

Markkinoilta löytyy sekä yksittäis-, että yhdistelmävalmisteita. Yhdistelmävalmisteissa on useampia samantyyppisesti vaikuttavia aineita mukana, joten ne ovat hyvä vaihtoehto itselääkintään akuuttivaivojen yhteydessä. Tässä kirjassa on käsitelty vain osaa Suomen markkinoilla olevista homeopaattisista valmisteista, joten tarvittaessa lisää tietoa saat homeopaateilta tai homeopatianeuvojilta sekä homeopatiaan perehtyneistä liikkeistä.

Kirjan alkuosaan olen laatinut homeopaattisten yksittäisaineiden lääkeainekuvia, joissa on kunkin lääkeaineen tärkeimmät käyttöalueet. Homeopaattiset yhdistelmävalmisteet löytyvät kirjan jälkimmäisestä osasta. On mahdollista käyttää myös yhdistelmissä olevia lääkeainekuvia yksittäisaineiden valinnassa.

Helpottaakseni homeopaattisten aineiden löytymistä olen laatinut kirjan loppuosaan laajan sairausluettelon, josta voi nopeasti katsoa kuhunkin vaivaan parhaat yksittäis- ja yhdistelmävalmisteet. Sairausluettelosta löytyy noin 160 vaivaan homeopaattiset valmisteet.

OTTEITA SAIRAUSLUETTELOSTA

- Ahdistus ja pelko – Akne – Allergiat – Ampiaisallergia - Anemia
- Auringonpistos. Auringon polttamat – Aurinkoihottuma
- Hammassärky - Hampaiden puhkeaminen – Homeallergia
- Hormonihäiriöt - Hyönteisten pistot – Iskias
- Influenssa sekä torjunta - Kasvukivut lapsilla - Kilpirauhasen tulehdus
- Kilpirauhasen vajaatoiminta – Kolmoishermosärky – Korvatulehdus
- Lapsettomuus. Maksa-arvot koholla - Maksan puhdistus
- Matkapahoinvointi – Migreeni – Märkärupi – Nokkosrokko – Nuha
- Oksennustauti- Osteoporoosi – Palovammat - Parvorokko
- Poskiontelotulehdus- Ripulitaudit – Rokotushaitat – Rotavirus
- Rytmihäiriöt – Stressi - Syöpähoitojen tukiaineita - Turistiripuli
Ym. ym..
Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)