Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Lähtölaskenta matkalle kotiinKirjan nimi: Lähtölaskenta matkalle kotiin
Alaotsikko: Henkeäsalpaavia näkymiä sieltä, keitä olemme ja minne olemme menossa
Tekijä: Courteney Hazel
Kustantaja: Michael kirjat
Sivumäärä: 288
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 978-952-5231-65
Hinta: 10.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Hazel Courteney kokosi kirjaansa materiaalia kahden vuoden ajan, jolloin hän joko matkusti tapaamaan paikan päälle tai haastatteli puhelimitse maailman johtavia tiedemiehiä ja asiantuntijoita lukemattomista tälle ajalle tärkeistä aiheista. Jo myös lukijoille entuudestaan tutut kirjailijat Robert Schwartz (Rohkeat Sielut) ja Gary Renard (Maailmankaikkeus katoaa) puhuvat laajalti kirjan lehdillä ja avaavat eteemme uusia ulottuvuuksia.


Vuonna 1998, jolloin Courteney toimi arvostetun Sunday Times -lehden terveysalueen kolumnistina, hän kävi läpi kuolemanlähikokemuksen, joka laukaisi liikkeelle valtavan määrän epätavallisia ilmiöitä hänen ympärillään. Hän tietää nähneensä sen verhon taakse, joka rajaa meidät tilan ja ajan todellisuuteemme ja ymmärtää, että meillä on kaikilla mahdollisuus luoda ihmeitä.

Kirja ei käsittele esimerkiksi vain sitä, mitä tapahtuu fyysisen kuoleman jälkeen; siinä on tieteellistä todistusaineistoa niistä mahdollisista muodoista, joita tietoisuus voi silloin ottaa itselleen. Myös kvanttihyppy saa aivan uusia ulottuvuuksia, samoin se, mitä Suuressa Alkuräjähdyksessä todellisuudessa tapahtui...

Courteney kertoo kirjassaan, miksi jotkut tiedemiehet uskovat meidän olevan biologisia tietokoneita, jotka toimivat ennaltaohjelmoidun simulaattorin sisällä, kun taas toiset olettavat, että maailmankaikkeutemme on vain hieman enemmän kuin pelkkä hologrammi. On myös niitä tutkijoita, jotka ovat tulleet siihen johtopäätökseen, että tietoisuutemme on nyt lopullisella matkallaan kotiin.

Lue jännittävistä uusista käsityksistä, jotka liittyvät ajassa matkaamiseen, monenlaisiin eri maailmankaikkeuksiin, mahdollisuuksiin syntyä uudelleen johonkin toiseen aikaan, ihmeellisiin parantumiskokemuksiin, jälleensyntymään ja siihen, kuinka on tieteen keinoin mahdollista todistaa, että esineet varastoivat tietoa, joita herkästi aistivat ihmiset voivat saada esille satoja ja jopa tuhansia vuosia myöhemmin.

Hazel Courteney on toiminut terveyteen ja metafysiikkaan liittyvien asioiden kolumnistina ja kirjailijana vuodesta 1993. Hän on laatinut artikkeleita moniin aikakaus- ja sanomalehtiin ja kirjoittanut useita terveyteen keskittyviä kirjoja sekä myös kaksi kirjaa hengellisestä tieteestä.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!