Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Vanhat kirjat: Aitoa ruokaa



Kirjan nimi: Aitoa ruokaa
Alaotsikko: väärentämättömän ruoan opas
Tekijä: Nilsson Mats-Eric
Kustantaja: Atar Kustannus
Sivumäärä: 280
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Toivanen, Riikka
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 9789529969784
Hinta: 5.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Suomessa ylpeillään puhtaasta luonnosta ja puhtaista elintarvikkeista. Elämme kuvitelmassa, että kaikki, mitä meille tarjotaan, on turvallista ja aitoa ruokaa. Ruotsissa elettiin samantapaisessa keinotekoisessa turvallisuustunteessa vuoteen 2007 saakka, jolloin Mats-Eric Nilssonin Den hemliga kocken (Petos lautasella) ilmestyi. Kirja paljasti, miten paljon lisäaineita elintarviketeollisuus käyttää ja mitä kaikkea myydään ruokana.

Kirja käynnisti vallankumouksen. Ruotsin elintarviketeollisuus on poistanut tuotteistaan paljon lisäaineita, eikä ruotsalainen kuluttaja enää osta silmät kiinni kaikkea, mitä hänelle tarjotaan. Aitoa ruokaa on mukautettu suomalaisiin oloihin. Se paljastaa, että ruokakaupoissamme myydään kaikenlaisia epämääräisiä tuotteita, jopa viranomaisten kieltämiä. Ja miten on mahdollista, että suomalaisen yrityksen Ruotsissa myytävissä lihapullissa on enemmän lihaa kuin saman yrityksen suomalaisissa lihapullissa?

Mats-Eric Nilsson työskenteli yli 30 vuotta uutistoimittajana. Huomattuaan, että pistaasijäätelön väri ei olekaan peräisin pistaasista, hän ryhtyi tutkimaan, mitä kaikkea se mitä syömme todella sisältää. Hänen kirjaansa on myyty Ruotsissa yli 400 000 kappaletta. Nykyään Nilsson on Ruotsin suosituimpia luennoitsijoita.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)