Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Kauneuden filosofiaKirjan nimi: Kauneuden filosofia
Tekijä: Ojanen Eero
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 134
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2001
ISBN: 951-625-761-5
Hinta: 10.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
”Kaudeuden tarjoaminen, kauneuteen opastaminen ja kasvattaminen eheyttää ihmistä ja siksi se yhteiskunnan kannalta on mahdollisimman kannattavaa toimintaa.” Ojanen kirjoittaa kauneuden kyvystä, jota kauneuden vastaanottaminen ja sen luominen edellyttävät. Tämä kyky on mahdollisuutena jokaisessa ihmisessä. Kauneudella on merkittävä tehtävä ihmisen ulkoisen ja sisäisen maailman ymmärtämisessä. Antiikin ajoista asti se on - hyvyyden ja totuuden ohella - ollut olemassaolomme peruskäsitteitä. Mutta mistä puhumme, kun puhumme kauneudesta?

Ojasen ajattelu johdattelee tuttujen klassisten käsitteiden ennakkoluulottomaan tarkasteluun ja osoittaa, että suurilla filosofisilla oivalluksilla on usein juurensa tavallisen arkipäivän kokemuksessa.

Tekijä Yhteiskuntatieteiden lisensiaatti Eero Ojanen, s. 1954, asuu Hattulassa. Hän on vapaa kirjailija ja toimittaja, kouluttaja ja luennoitsija.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)