Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään!




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tilausehdot
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Tilattavissa olevat kirjat: Läpi pimeän yön



Kirjan nimi: Läpi pimeän yön
Alaotsikko: Salaisen päiväkirjan lehtiä.
Tekijä: Nouwen Henri J.M.
Sivumäärä: 136
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2001
ISBN: 951-625-738-0
Hinta: 17.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 120x210
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Hengellisenä opettajana ja tuotteliaana kirjailijana tunnettu ja rakastettu Henri J. M. Nouwen on kirjojensa välityksellä tuonut rohkaisua ja ohjausta laajalle lukijakunnalle ympäri maailmaa. Kirjoissaan hän on aina ollut avoimen henkilökohtainenjakaessaan oman elämänsä kokemuksia ja kuvatessaan myös kasvukipujaan.

Läpi pimeän yön, joka ilmestyi Henri Nouwenin kuoleman jälkeen, on hänen kaikkein yksityisin teoksensa. Se kuvaa puoli vuotta kestänyttä ajanjaksoa vuosina 1987-88, jolloin Nouwen joutui syvään masennukseen, menetti itsetuntonsa, elämänhalunsa, jopaluottamuksensa Jumalaan.

Teos on autenttinen päiväkirja ajalta, jolloin Henri Nouwen taisteli läpi yön. Oppaanaan hänellä oli kaksi tukijaa, joilta hän sai tarvitsemansa henkisen ja hengellisen avun. Päivittäisissä muistiinpanoissaan hän kirjoittaa itselleen "hengellisenimperatiivin" muodossa rohkaisun, lohdutuksen ja kehotuksen sanoja. Niistä voi jokainen oman ahdistuksensa kanssa painiva löytää arvaamatonta apua.

Hollantilainen Henri J. M. Nouwen (1932-1996) oli katolinen pappi, joka toimi pastoraaliteologian opettajana ja viimein professorina Yalen ja Harvardin yliopistoissa. 1980-luvun puolivälissä hän jätti yliopistomaailman ja työskenteliviimeiset vuotensa pappina Daybreakissa, Toronton lähellä sijaitsevassa kehitysvammaisten yhteisössä, joka on osa maailmanlaajuista Arkki-liikettä. Henri Nouwen kuuluu aikamme luetuimpiin hengellisiin kirjailijoihin

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!