Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Jälleensyntymä ja RaamattuKirjan nimi: Jälleensyntymä ja Raamattu
Tekijä: Heinola Seppo
Kustantaja: Myllylahti
Sivumäärä: 321
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2003
ISBN: 952-5269-75-2
Hinta: 12.00 €
Sidosasu: Nidottu
Kunto: 128 x 201 mm

Sisällön kuvaus:
Jälleensyntymä ja Raamattu on Seppo Heinolan toinen teos, missä hän jatkaa Salaperäisessä Shakespearessa aloittamaansa länsimaisen salatieteellisen perinteen tarkastelua. Nyt aiheena on kirkon historiassa paljon kiistelty jälleensyntymäoppi: Sisältyykö se Raamattuun ja onko oppia alkukirkossa opetettu vai ei?

Heinola tarkastelee asiaa monipuolisesti. Hänen mukaansa alkukristillisyys on ollut luonteeltaan paljon salatumpaa ja gnostilaisempaa kuin tähän asti on myönnetty. Raamattu on hänestä myös täynnä rikasta symboliikkaa, numerologiaa, astronomiaa, astrologiaa ja jännittäviä salakirjoituksia; ratkaisunsa saakin mm. kuuluisa pedon luvun arvoitus.

Heinola käsittelee myös historiallisen Jeesuksen arvoitusta: Oliko Jeesus kenties essealainen? Mikä oli Maria Magdaleenan ja Jeesuksen suhde? Mikä oli morsiushuoneen mysteerio? Mitä asiasta todistavat uudet evankeliumilöydöt? Entä kuoliko Jeesus ristillä ja onko Golgatha-kertomus myytti nimenomaan aurinkokuninkaan jälleensyntymästä?

Jälleensyntymä ja Raamattu on rohkea kirja. Kaunistelematta se paljastaa alkukirkon oppiriidat, toisuskoisten vainot, kidutukset ja teloitukset sekä hyytävien noitavainojen syyt. Jälleensyntymä ja Raamattu kuuluu jokaisen kristinuskon historiasta ja sen salaisuuksista kiinnostuneen lukijan käteen.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!