Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Elämä kantaaKirjan nimi: Elämä kantaa
Tekijä: Tavio Hannu, Joensuu Timo

Sivumäärä: 292
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 978-951-851-299
Hinta: 26.90 €
Koko (leveys * korkeus mm): 130 x 107 mm
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Elämä kantaa – syöpäpotilaan ja lääkärin keskusteluja on ajankohtainen, dialoginen tietokirja. Teos kertoo syövän ja syöpähoitojen historiasta, potilaaksi tule­misesta ja elämästä syövän kanssa. Erikoislääkärin selkokielellä kertomana kirjassa avautuvat nykyaikai­set ja tulevaisuuteen katsovat mahdollisuudet diag­nosoida ja hoitaa eturauhassyöpää. Kliinisen tutki­muksen nykytila ja tulevaisuus ovat myös tarkaste­lun alla.

Syövän sairastamisessa ja sen hoidossa tärkeää roolia näyttelevät potilaan ja lääkärin yhteistyö sekä tieto ja sen saatavuus. Informoitu ja osallistuva po­tilas haluaa omalta osaltaan ottaa vastuuta hoidois­taan. Samalla hän motivoituu uudenlaiseen eheyttä­vään elämäntapaan. Lääkärille kokonaisvaltainen sai­rauden hoito ei ole vain taudin kukistamista ja kont­rollointia vaan ihmisestä huolehtimista.

Potilaan ja vertaisten kokemukset eturauhas­syövän hoidoista, syövän uusiutumisesta ja tule­vaisuuden toivosta ovat kirjassa keskeisellä sijal­la. Syöpäpotilaana olo ei ole vain eristyneisyyttä, kuoleman odottelua, luopumista, kipuja ja vaivoja vaan mahdollisuuksien rajoissa elettävää arvokasta elämää.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!