Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Suojaa ruoastaKirjan nimi: Suojaa ruoasta
Alaotsikko: Syöpää ja muita sairauksia vastaan
Tekijä: Hulten Kerstin
Kustantaja: Tammi
Sivumäärä: 176
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Uotila Elina
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2010
ISBN: 978951315399
Hinta: 21.60 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Tiesitkö, että syöpä inhoaa mansikoita ja limeä ja että valkosipuli suojaa vieläkin paremmin, jos sen antaa levätä tovin leikkuulaudalla ennen pataan laittamista?

Kirja perustuu suureksi osaksi viimeisimpiin tutkimuksiin, jotka osoittavat muun muassa, että elämäntavoilla on syöpäriskin kannalta suurempi rooli kuin perinnöllisyydellä.

Kerstin Hultén esittelee kirjassaan hyödyllisimpiä ruoan raaka-aineita ja luo kokonaiskuvan siitä, miten voit syödä ja elää niin, että saat parhaan mahdollisen suojan. Saat paljon vinkkejä jokapäiväiseen käyttöön: miten "superlataat" kehosi hedelmillä, vihanneksilla ja liikunnalla, miten valmistat ruoan parhaalla tavalla ja miksi on tärkeää syödä hyvää ruokaa lukuisten ravintolisien sijaan sekä huolehtia omasta painostaan.

Valitse ateriasi noin viidestäkymmenestä jännittävästä ruoasta ja juomasta - ja ajattele, että hyvistä raaka-aineista valmistettaessa ruoka syntyy melkein kuin itsestään

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)