Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Kadonnut symboliKirjan nimi: Kadonnut symboli
Tekijä: Brown Dan
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 0
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2009
ISBN: 9510319198
Hinta: 15.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Normaalihinta 38,-

Sisällön kuvaus:
Da Vinci -koodin juonen taustaksi Brown oli taituroinut omaperäisen yhdistelmän populaaria taidehistoriaa ja pohdintoja veriseen vehkeilyyn kykenevän katolisen salaseuran toiminnasta. Vetävä jännitysromaani oli viihdettä parhaimmillaan, mutta sen katsottiin sisältävän väitteitä, joiden kumoamiseen halusivat osallistua kaikki kynnelle kykenevät - myös ne, jotka eivät olleet kirjaa edes lukeneet.

Valtavan kohun keskellä kirjailija itse ei osallistunut keskusteluun, vaan pysyi hiljaa. Hänellä oli salaisuus. Dan Brown kirjoitti täyttä vauhtia seuraavaa teostaan, sillä professori Robert Langdonin seikkailut eivät suinkaan olleet vielä ohitse.

Hiljaisuus päättyi lopulta keväällä 2009, kun uuden teoksen nimi ja julkaisupäivä paljastettiin. Nyt ilmestyvä Kadonnut symboli on 2000-luvun menestyneimmän jännitysromaanin seuraaja. On luonnollista, että sen sisältö halutaan pitää salaisena viimeiseen asti.

Ennen kirjan julkaisua varmaa tietoa on vain se, että tällä kertaa Dan Brown on tiivistänyt pitkän tutkimustyönsä tulokset ennennäkemättömän vauhdikkaaksi juoneksi, joka tapahtuu ainoastaan 12 tunnin aikana. Historiallisen laman keskelle ilmestyvää romaania odottaa suurin toivein koko kirja-ala, sillä Kadonneen symbolin suosion odotetaan olevan suorastaan hysteeristä. Koko maailmassa. 14.12.2009 odotus palkitaan. Kadonnut symboli paljastetaan suomalaisille lukijoille.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!