Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Totuus on unissa saduissa ja tarinoissaKirjan nimi: Totuus on unissa saduissa ja tarinoissa
Alaotsikko: Unien, satujen ja tarinoiden tulkinnan opas
Tekijä: Moilanen Olavi
Kustantaja: Tenon lepopaikka
Sivumäärä: 495
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 2. p.
Ilmestymisvuosi: 2003
ISBN: 951-96380-2-4
Hinta: 29.90 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Me emme elä itse, vaan meissä elävät satujen ja tarinoiden hahmot. Päivällä ne ohjaavat elämäämme piilotajuisesti, öisin ne ilmestyvät uniimme kantaen sukulaisten, ystävien ja tuttavien naamioita. Itsetuntemus on itsessä toimivien tarinahahmojen tunnistamista.
Uudenlainen opas unien, tarinoiden ja elämäntuntojen tulkintaan
Unien, satujen ja tarinoiden tulkinnan opas.

Kirjan perusajatuksia
Ihmisen elämäntotuus, syvin viisaus ja parhaat elämänohjeet ovat löydettävissä hänen omista unistaan ja kertomistaan tarinoista.
Unet on tulkittava myyttisen tarinaperinteen sisällä, koska ne ovat osa yhteistä tarinaperinnettä. Ei ole syytä tulkita yksittäisiä symboleita, vaan asiakokonaisuuksia. Symbolit ovat ymmärrettäviä vain käyttöyhteyksissään.

Jokainen voi oppia ymmärtämään itseään etsimällä arkkityyppiset toimijansa omista unistaan, tunnoistaan, ilmaisu- ja puhetavoistaan.


Kirja sisältää
Unien ja tarinoiden olemuksen, arkkittyppisten toimijoiden ja perusaiheiden esittelyn sekä kuudenkymmenen eri sadun tulkinnan. Asiahakemiston kautta on mahdollisuus löytää vihje noin tuhannen erilaisen uni- tai tarinatapahtuman tulkinnalle.

Kirja on
- kaikille lukijoille hyvä elämäntaidollisten vihjeiden saamisen väline elämänlaadun parantamiseksi.
- terapeuteille aarreaitta asiakkaan unien ja elämäntarinoiden ymmärtämiseen.
- kirjailijoille, teatteri-ihmiselle ja yleensäkin taiteilijoille hyvä opas ymmärtää mielikuvien ja tarinoiden piilotajuiset merkitykset.

Kirjan motto:
"Unen ja tarinan synnyttää hiljaisuus. Ne ovat elämän leikkivää puhetta ilman mitään vakavuutta. Elämä on pelkkää unta ja tarinaa. Hienoin osa sitä on kaunis uni tai kaunis tarina. Niissä yhdistyvät elämän etsijän perusasiat: rakkaus, kauneus ja totuudellisuus. Rakkaudessa ihminen voi parhaiten olla läsnä ja ymmärtää toista. Kauneuden kokemuksessa kaikki puhe hiljenee. Totuudessa kaikki sanat menettävät merkityksensä. On vain hiljaisuutta, joka pyrkii esille kuvina, unina, satuina ja tarinoina".

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)