Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: EFT-käsikirjaKirjan nimi: EFT-käsikirja
Alaotsikko: Tunteitten vapautustekniikat
Tekijä: Craig Gary
Kustantaja: Lootus kirja
Sivumäärä: 167
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Jussi Yli-Panula
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 978-952-5318-14
Hinta: 10.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Pidät kädessäsi kirjaa, joka saattaa muuttaa elämäsi. EFT on hämmästyttävä itseparannus- ja hoitomenetelmä, jonka kehitti Stanfordin yliopiston insinööri Gary Craig. Paljolti ehkä juuri koulutuksensa johdosta hän pystyi luomaan ohjelman, joka perustuu tieteellisille periaatteille eikä edellytä käyttäjältään uskoa asiaan. Hänen ansiotaan on myös, että tekniikka on järkevä ja yksinkertainen sekä helppo oppia ja käyttää.

Kaikkien negatiivisten tunteitten syy on häiriö kehon energiajärjestelmässä. EFT perustuu tähän löytöön. Pohja EFT:lle luotiin jo 5000 vuotta sitten, kun ensimmäiset uranuurtajat kartoittivat kehon hienojakoisen energiajärjestelmän ja meridiaanit, joista se muodostuu. Nämä hiuksenhienot energiavirrat ovat keskeisiä myös akupunktiossa ja voimmekin sanoa, että EFT ja akupunktio ovat serkkuja. EFT-tekniikalla eli näpyttelemällä meridiaanien päätepisteitä voimme nopeasti avata energiatukokset ja aikaansaada tunteiden ja energioiden vapautumisen, joka johtaa usein syvälliseen fyysiseen paranemiseen.

Ehkä minun pitäisi olla hieman nöyrempi, mutta uskon, että EFT muuttaa ratkaisevasti maailmasi. Nämä tekniikat saattavat kilpailla tärkeydessä itsenäisyyden julistuksen kanssa. Joillekin ne ovat itsenäisyyden julistus. Itsenäisyydellä tarkoitan vapautta negatiivisista tunteista. Tarkoitan vapautta vuosien itsetunnon puutteesta…tai haluttomuudesta… tai menetetyn omaisen suremisesta…tai vihasta…tai negatiivisista muistoista.

Tarkoitan vapautta siitä ahdistuksesta, joka panee sinut ottamaan pillereitä, juomaan alkoholia, polttamaan savukkeita tai tyhjentämään jääkaappisi. Tarkoitan vapautta ilmaisemaan rakkautta helposti ja kulkemaan tällä planeetalla onnellisena ja luottavaisena.

Yhdessä rakennamme sisimpääsi sillan henkilökohtaisen rauhan maahan. Kerran rakennettuna siitä tulee elämän kestävä taito, jota voit käyttää levittääksesi tunteitten vapautusta… ja iloa…itsestäsi muille. Ja…se on pysyvää. Se on aina olemassa sinua varten.

Olen raottanut kantta vasta vähäsen ja antanut sinun kurkistaa sisään. Loppu avautuu, kun käännät tämän kirjan sivuja.

Parhain terveisin
Gary H. CraigTakaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)