Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Jumalten ravintoKirjan nimi: Jumalten ravinto
Tekijä: Jasmuheen

Sivumäärä: 380
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 952-92-0710-7
Hinta: 12.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
’Kyllä, on totta, että voimme huuhdella biojärjestelmämme niin paljolla ravinnolla jumalasta itsessämme, että kaikki kysymyksemme katoavat. Maan päällä kulkeminen enää etsimättä on ihme itsessään, sillä se avaa meidät tunnustamaan tätä hetkeä, mikä on nyt.’ – Jasmuheen
Kaikki janoavat jotain. Kaikilla on jonkin nälkä. Jumalten ravinto ravitsee meidän kaiken nälkämme kaikilla tasoilla – sekä solutasolla että sielumme tasolla. Kun elämme yhteydessä Juma-lallisen rakkauden ja valon kanavaan, on kaikki nälkämme tyydytetty. Kun me opimme riittävästi ravitsemaan itsemme – vapaista ja puhtaista lähteistä – tulee planeettamme kukois-tamaan paratiisitilassa kaikille.
Kun Praanaravitsemus on valoravintoon siirtymisen ohjekirja, on Jumalten ravinto kirja siitä kuinka saada vapaus valita eläminen valolla ravittuna. Kirja käsittelee tätä puhtainta ravintoamme ja ohjaa lempeää tietä kohti valolla elämisen vapautta. Se kuvaa jokaisen omaan tahtiin tehtävän matkan ja antaa ohjeet siihen. Se ei silti ole kirja vain valolla elämisestä kiinnostuneelle, vaan jokaiselle, joka tahtoo elää onnellista elämää ja löytää rauhan ja hiljaisuuden sisältään. Ohjeet kohti valolla elämisen vapautta ovat ohjeita rauhan ja onnen löytymiseen sisältämme.
Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)