Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Egyptin salaisuuksien jäljilläKirjan nimi: Egyptin salaisuuksien jäljillä
Alkuperäinen nimi: A Search in Secret Egypt (1935)
Tekijä: Brunton Paul
Kustantaja: Kirjakeidas
Sivumäärä: 304
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Elina Bhutia
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2009
ISBN: 978-952-92-4683
Hinta: 17.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Paul Brunton (1898-1981) oli lehtimies, kirjailija ja totuudenetsijä, hän oli mies, joka halusi tietää. Tehtyään matkan Intiaan, hän kirjoitti kirjan Salaista Intiaa etsimässä ja tämä Egyptin salaisuuksien jäljillä on kirjoitettu Intian matkan jälkeen.
Tämä teos kertoo kohtaamisista mitä erilaisimpien ihmisten kanssa Egyptissä ja heidän erilaisista "maagisista" kyvyistään. Kirjan keskeisin kohtaminen tapahtuu sfinksm luona Suuressa Pyramidissa, jossa hän vietti yön mietiskelyssä. Lopuuksi hän kohtaa suuren tietäjän Adeptin, jota on kuvattu teoksen viimeisessä luvussa. Kirja on mitä mielenkiintoisin kertomus Egyptin muinaisesta historiasta, Egyptin muinaisesta mysteeriuskonnosta,josta Egypti oli kuuluisa yli senaikaisen maailman:Egyptiin tultiin oppimaan, parantumaan sairauksista ja etsimään elämän totuutta. Ja monet maailman historiaan vaikuttaneet suuret persoonat kuten Mooses, Sofokles, Solon, Cicero, Herodotos ja Pythagoras ym. saivat vihkimyksen juuri
Egyptissä.

Pyramidit ja sfinksi ovat maailman suurimpia ihmeitä. Niitä on tultu katsoniaan kaikkialta maailmasta halki vuosisatojen ja niitä tullaan katsomaan tänä päivänäkin samalla tavalla ihmetellen ja hämmästellen niiden massiivista suuruutta ja ylevää kauneutta. Ja monen sydämeen nousee edelleen kysymys, miksi pyramidit ja sfink on rakennettu ja mikä on ollut niiden tarkoitus.

Tässä uudessa raikkaassa modernissa suomennoksessa on myös aiemmista painoksista poisjätetyt sivut.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!