Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Rohkeat sielutKirjan nimi: Rohkeat sielut
Alaotsikko: Suunnittelemmeko elämämme haasteet ennen syntymäämme?
Tekijä: Schwartz Robert
Kustantaja: Michael kirjat
Sivumäärä: 320
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Riitta Liisa Alexandersson
Painos: 1.p
Ilmestymisvuosi: 2011
ISBN: 978-952-5231-59
Hinta: 15.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Haluatko ymmärtää elämäsi suurimpien haasteiden syvemmän merkityksen?
Hyvin usein, kun jotain "pahaa" tapahtuu, se saattaa tuntua turhalta kärsimykseltä. Mutta entäpä jos sinun kaikkein vaikeimmat kokemuksesi ovatkin todellisuudessa täynnä niihin kätkettyä tarkoitusta - sellaista, jonka sinä itse suunnittelit ennen syntymääsi? Voisiko olla niin, että valitsit elämäsi olosuhteet, ihmissuhteet ja tapahtumat?

Tässä kirjassa on kertomuksia ihmisistä, jotka - sinun laillasi - suunnittelivat ennen syntymäänsä kokevansa suuria haasteita. Yhdessä neljän lahjakkaan selvänäkijän kanssa kirjailija Robert Schwartz saa selville, mitä nuo ihmiset olivat valinneet - ja miksi. Hän esittelee kirjassaan ennen syntymää tapahtuneita suunnitteluistuntoja, joissa sielut keskustelevat toiveistaan tulevan elämänsä suhteen. Näin hän avaa ikkunan toiselle puolelle, jossa me ikuisina olentoina suunnittelemme koettelemuksemme ja luomme pohjan mahdollisille onnistu-misillemme.

Sisällysluettelon aiheet: Fyysinen sairaus, Vammaisten lasten vanhempina toimiminen, Kuurous ja Sokeus, Huumeriippuvuus ja Alkoholismi, Läheisen kuolema, Tapaturmat.

Näiden uskomattoman vaikuttavien ennen syntymää tapahtuneiden suunnittelu-istuntojen kautta voit:

- oppia tietämään, miksi jokainen meistä päättää kokea sellaisia haasteita kuten sairaus, rakkaan ihmisen menettäminen ja onnettomuudet.
- ymmärtää, miksi sinä sieluna luot itse oman elämäsi "pohjapiirustuksen".
- oivaltaa, että sinulle läheiset ihmiset mukaan lukien vanhempasi ja lapsesi, ovat luonasi sinun pyynnöstäsi. He esittävät elämäsi näytelmässä niitä rooleja, jotka sinä olet heitä varten kirjoittanut.
- korvata vihan, syyllisyyden ja syyttämisen anteeksiannolla, hyväksymisellä ja rauhalla.
- syventää kunnioitustasi ja kiitollisuuttasi elämää kohtaan sieluasi laajentavana kokemuksena tässä evoluutiokehityksessä.


Tämä kirja on eräs kaikkein yksityiskohtaisimmista tutkimuksista sielun tarkoitusperistä ja auttaa ymmärtämään, miksi olemme valinneet tietyt polut elämässämme ja kuinka voimme käyttää saamaamme tietoa jatkaaksemme matkaamme sieluina tässä ja nyt.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!