Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Terveyden kiinalainen käsikirjaKirjan nimi: Terveyden kiinalainen käsikirja
Alaotsikko: Kiinalaisen lääketieteen itsehoito-opas
Tekijä: Vinokur Denis
Kustantaja: Gummerus
Sivumäärä: 160
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 4.p.
Ilmestymisvuosi: 2014
ISBN: 9789512078165
Hinta: 20.00 €  TARJOUS
Koko (leveys * korkeus mm): 148 x 210
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: NORMAALIHINTA 37.00€

Sisällön kuvaus:
Tieteen ja teknologian kehityksestä huolimatta perinteinen kiinalainen lääketiede on ottanut paikkansa länsimaisen lääketieteen rinnalla. Se on pitkän historiansa aikana kyennyt kehittymään ja soveltamaan uutta tietoa vanhat juurensa säilyttäen, ja sen tehokkuus, monimuotoisuus, turvallisuus, maanläheisyys ja edullisuus selittävät sen suosiota.

Terveyden kiinalainen käsikirja on selkeä, suomalaisen asiantuntijan tekemä opas. Siihen on poimittu perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä ja vanhoista terveyttä edistävistä harjoituksista niitä osia, joita voi helposti käyttää itsehoidossa. Kirjassa käydään läpi yleisimmät ruoka-aineet ja yrtit, joita käytetään Suomessa, ja ainutlaatuisten akupistekarttojen ansiosta ravintoterapian lisäksi itsehoitona voi käyttää akupainantaa. Kirja neuvoo yleisimpien vaivojen hoidossa ja antaa ohjeita sairauksien ennaltaehkäisyyn. Se on avain perinteisen kiinalaisen lääketieteen oppeihin ja terveelliseen ja tasapainoiseen elämään.

Denis Vinokur
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Denis Vinokur aloitti kiinalaisen lääketieteen opiskelun 1995 ja on käynyt kaksi alan koulutusta. Hän on pitänyt vastaanottoa Helsingin keskustassa yhdeksän vuottaTakaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!