Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Shambhala - soturin tieKirjan nimi: Shambhala - soturin tie
Alkuperäinen nimi: Shambhala: The Sacred Path of the Warrior
Tekijä: Trungpa Chöguam
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 200
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Sarvamitra
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 978-952-5534-68
Hinta: 17.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Chögyam Trungpan kirjan perusta on muinaisissa Tiibetin, Intian, Kiinan, Japanin ja Korean perinteisissä ihmisen käyttäytymisen periaatteissa ja alkuperäisessä viisaudessa. Shambhala on jokaiselle aitoa ja pelotonta olemisen tapaa etsivälle soturin polku ja rohkeuden tie. Soturi on jatkuvalla matkalla. Soturius on opettelemista aitouteen elämän jokaisessa hetkessä.
Rinpoche Chögyam Trungpan opetukset perustuvat niin loogiseen ajatteluun ja älyyn kuin sydämeen ja intuition voimaan. Yhdessä nämä muodostavat kuvan monitahoisesta ihmisestä, joka voi kohottaa arkipäiväisenkin tapahtuman pyhyyden tasolle ja herätä huomaamaan elämän näennäisen yksinkertaisuuden.
Chögyam Trungpa ei esittäytynyt harmonisessa valossa; hän oli shokeeraava, uskomaton, ennenkuulumaton, odottamaton ja hämmentävä. Hän ei epäröinyt ottaa riskejä ja uhmata sovinnaisuutta, jos se auttoi ihmisiä, jotka hänet kohtasivat, ymmärtämään itseään.


Chögyam Trungpa (1939–1987) on tunnettu tiibetinbuddhalainen lama, jolla on laaja kirjallinen tuotanto. Hän on Euroopan ensimmäisen buddhalaisluostarin, Skotlannin Samye Lingin perustajajäsen. Yhdysvalloissa hän on perustanut Vadradhatun, Naropa-instituutin ja Shambhala-koulutuskeskuksen ja toiminut Surmang-luostarien apottina. Trungpan teoksia on käännetty kymmenille kielille ja laaja elämäkerta hänestä ilmestyi 2002 ranskaksi ja 2004 englanniksi.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)