Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Eläköön kriisi!Kirjan nimi: Eläköön kriisi!
Alaotsikko: Voimaa ja rohkeutta vaikeista ajoista
Tekijä: Day Laura
Kustantaja: Basam Books
Sivumäärä: 200
Sarja: Viisas elämä
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Raija Viitanen
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 952-5534-54-5
Hinta: 15.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: Normaalihinta 25,-

Sisällön kuvaus:
Lähes jokainen joutuu joskus kokemaan vaikeita aikoja. Läheisen ihmisen kuolema, tärkeän ihmissuhteen päättyminen, vakava sairastuminen ja työpaikan menettäminen ovat vain esimerkkejä kriiseistä, joita niin monet kohtaamaan. Eläköön kriisi! on kirja jokaiselle, joka haluaa selvitä omasta kriisistään entistä vahvempana tai tukea läheistään tämän eläessä vaikeaa aikaa. Kirjan keskeinen teesi kuuluu: ”Kaikkein vaikein hetki on uuden elämän alku”. Raskainkin kriisi pelkoineen ja kipuineen on muutosvoiman ja toivon lähde – kun siihen suhtautuu oikein. Vaikka emme voi hallita kaikkia kriisejämme, voimme varmasti hallita tapaa, jolla reagoimme niihin.


Laura Day kertoo, kuinka voimme päästä eroon tavanomaisista tavoista suhtautua kriiseihin – ahdistuksesta, raivosta ja masennuksesta – ja löytää kriisistä uudenlaista voimaa ja rohkeutta. Kirja sisältää selkeitä toimintaohjeita ja harjoituksia joiden avulla lukija pääsee kriisinsä herraksi. Tärkeintä on luopua asian märehtimisestä, syyttelystä ja kostonhimosta ja nähdä kriisi ainutlaatuisena mahdollisuutena kasvuun ja muutokseen.


Laura Day on kirjoittanut useita kirjoja ja toimii elämänhallintakouluttajana. Hänen kurssinsa ovat Yhdysvalloissa erittäin suosittuja myös yritysmaailmassa. Eläköön kriisi! on ensimmäinen suomennettu Dayn teos.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!