Käyttäjätunnus:

Salasana:




 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat




» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 





























Uudet kirjat: Hildegard von Bingenin keittokirja



Kirjan nimi: Hildegard von Bingenin keittokirja
Alaotsikko: Hildegard-keittiön parhaat reseptit
Tekijä: Strehlow Wighard
Kustantaja: Pyhän Hildegardin seura
Sivumäärä: 181
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Terttu Kolivuori
Painos: 3.p.
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 951-98425-0-0
Hinta: 22.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
HILDEGARD-LÄÄKETIETEEN PERUSKEITTOKIRJA

Ruoka on parasta lääkettä. Tähän syy-yhteyteen on Hildegard von Bingen viitannut luonnonlääketieteellisissä kirjoituksissaan jo yli 800 vuotta sitten.

Hänen ravinto-oppinsa keskipisteessä on ikivanha speltvilja, jolle hän kuvaa ylivertaisia terveysvaikutuksia yhdessä lukuisten vihannesten, hedelmien, yrttien ja mausteiden kuten esim. fenkolin, kurpitsan, kikhemeiden, punajuuren, porkkanan, omenan, persiljan, galangalin ja valkosipulin kanssa.

Tohtori Wighard Strehlow on vuosikausia kestäneiden tutkimusten ja Hildegard-lääketieteen käytännön kokemusten jälkeen avannut ensimmäisen Hildegard-hoitolan Saksassa, jossa maukkaita ja vaihtelevia ruokaohjeita on kokeiltu ja kehitetty. Tämän keittokirjan ohjeet ovat asiakkaiden mieliruokia.

Kirjassa on myös
- Johdanto Hildegardin lääketieteeseen
- Hildegardin tietoa elintarvikkeiden parantavista vaikutuksista
~ Lukuisia tasapainoisen ruokavalion ohjeita


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!