Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Isää vailla ja ilman sanojaKirjan nimi: Isää vailla ja ilman sanoja
Alaotsikko: Isän merkitys lapsen tasapainossa
Tekijä: Dumas Didier
Kustantaja: Eveil
Sivumäärä: 219
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Sari Hongell
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 978-951-98603-8
Hinta: 28.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
On syytä palauttaa isille heidän paikkansa ja määritellä heidän roolinsa lapsen hyvinvoinnissa. Isä ei ole vain rahantuoja, vaimonsa iso poika ja apulainen, eikä myöskään kakkosäiti. Isän asemasta riippuu lapsen psyykkinen rakenne ja terveys. Isä on se, joka rikkoo äiti-Iapsikuplan, tämän pitkittyessään vahingollisen kahden suhteen, joka estää lasta itsenäistymästä ja sopeutumasta yhteiskuntaan.

Isillä menee huonosti yhteiskunnassa niin kauan kun sitä johtavat miehet, jotka lakeja laatiessaan myöntävät vain naiselle vastuun kasvattaa lasta.

Didier Dumas on kuunnellut isiä, äitejä ja lapsia yli kaksikymmentä vuotta ja katsoo, että ymmärtämättömyys isän roolin merkityksestä lapsen psyykkisessä rakentumisessa on tärkeä syy lapsen mielen epäjärjestyksiin. Isien irtisanoutumisista aiheutuvat häiriöt siirtyvät ja toistuvat pahentuen sukupolvelta toiselle ja ne jäävät käsittämättömiksi, jos tarkastellaan vain yksilön tiedostamatonta. Hänen tapauskertomuksensa ovat vaikuttavia todistuksia ylisukupolvisen tiedostamattoman olemassaolosta.

Lasten psykoanalyytikko Didier Dumas on työskennellyt pitkään Francoise Dolton kanssa.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)