Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: 500 keittoaKirjan nimi: 500 keittoa
Alkuperäinen nimi: 500 Soups
Tekijä: Blake Susanna
Kustantaja: Karisto
Sivumäärä: 288
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Katja Ruunaniemi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 978-951-23-5023
Hinta: 17.20 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Tyylikkäästi kuvitettu 500 keittoa vie makumatkalle maailman keittiöihin ja esittelee viisisataa keittoreseptiä, joista löytyy sopiva soppa jokaiseen tilanteeseen – olipa sitten kyseessä rento viikonloppulounas, hienostunut alkupala tai nopea illallinen.

Reseptit ovat selkeästi ohjeistettuja ja helppoja noudattaa. Johdannossa esitellään keittoihin tarvittavat perustarvikkeet- ja aineet sekä annetaan ohjeita ja ideoita ruuanlaittoon. Keitot on jaettu yhdeksään osioon, joista löytyy muun muassa kylmiä ja viilentäviä keittoja, terveellisiä reseptejä, nopeasti valmistettavia herkkuja ja valikoima aasialaisia keittoja.

Kirjan kirjoittaja, ruokakirjailija ja toimittaja Susannah Blake, on voittanut keittokirjoillaan useita palkintoja. Hän on matkustanut paljon ja hyödyntää matkakokemuksiaan keittokirjoissaan yhdistellen kiinnostavasti perinteisiä ja uusia makuja.

Värikkäästä kirjasta suosikkinsa löytävät niin klassikoiden ystävät kuin seikkailunhaluiset kulinaristitTakaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!