Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Kasvisruokia AasiastaKirjan nimi: Kasvisruokia Aasiasta
Alaotsikko: Makumuistoja Intiasta ja Kaukoidästä
Tekijä: Kiskola Marianne
Kustantaja: Tammi
Sivumäärä: 192
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 978-951-31-3826
Hinta: 25.00 €
Koko (leveys * korkeus mm): 172 x 230 mm
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Aasialainen keittiö on herkkujen aarreaitta. Siinä on onnistuneesti yhdistetty siirtomaahallitsijoiden ja vaihtuvien valtiaiden mieliteot kunkin alueen omaan ainutlaatuiseen ruokakulttuuriin.
Intialainen aarrearkku tarjoaa ohjeita palak paneerista perinteiseen linssikeittoon sekä herkuttelee kardemumma-pistaasijäätelöllä. Helteeseen tuo lievitystä mangolassi ja vuoristossa lämmitellääm masala-teellä.
Thaimaan keittiössä nautiskellaan katukeittiön pikatofua ja tom kha het -keittoa ja antaudutaan ananassiirapin lumoihin. Kuninkaiden kahvijäätelö virkistää voipunutta matkaajaa ja tutustutaan myös sitruunaruohon ihmeelliseen taikavoimaan.
Malesian makumaailmaan sukelletaan seesamipinaatin ja paronittaren punaisen riisin mukana. Lumoava limettipiiras hurmaa keveydellään ja viiden tähden hotellin hedelmäsalaatti tuo turkoosin meren ja sademetsät käden ulottuville.
Vietnamin kiertoajelulle lähdetään vihreän papaijan salaatilla, marinoiduilla soijapaloilla ja banaanimajoneesilla. Sydän menetetään Saigonin prinsessan madamiapähkinäkakulle ja hullaannutaan hanoilaisen vierashuoneen viikunoista.
Indonesian ihmeet avautuvat tempehin ja villiriisisalaatin avustuksella. Friteeratut maissipihvit ja gado gado tainnuttavat pahimmankin kaukokaipuun ja makukarnevaalin kruunaavat mango-banaaniletut.
Jokaisen maan kohdalla opitaan valmistamaan myös suosituimpiaa mausteseoksia, juomia ja jälkiruokia.
Pärnussa työskentelevä intialainen keittiömestari Swapan Kumar Mitra on tuonut kirjaan aasialaisen keittiön perinnetietonsa. Marianne Kiskola on valinnut mukaan rakkaimmat makumuistonsa Aasiasta. Kaikki ohjeet on muokattu mahdollisimman vaivattomasti suomalaisessa keittiössä toteutettaviksi.
Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)