Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Ei sittenkään kolesteroliKirjan nimi: Ei sittenkään kolesteroli
Tekijä: Kendrick Malcolm
Kustantaja: Rasalas
Sivumäärä: 318
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Tytti Träff
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 978-952-5421-45
Hinta: 38.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Kolesterolilääkkeet ovat turhia, kalliita ja aiheuttavat vakavia haittavaikutuksia.

Skottilääkäri Malcolm Kendrick tyrmää nykykäsityksen, että kolesteroli olisi sydäntautien syy. Selkeässä, vakuuttavassa ja huumorilla höystetyssä kirjassaan hän valottaa taustoja, jotka ovat johtaneet tällaisen käsityksen syntyyn.

Kolesterolihypoteesiin liittyy valtava taloudellinen hyötynäkökohta sillä heti kun kaikki uskoivat, että korkea kolesterolitaso on sydäntautien yksittäinen syy, isot lääkeyhtiöt ryhtyivät kilvan kehittämään kolesterolinalennuslääkkeitä kullankiilto silmissään.

Kendrick osoittaa kirjassaan lääketehtaiden hämäyksen. Ainoastaan hyvin harvat eli alle 50-vuotiaat sydänsairaat miehet saattavat saada lääkkeitään jonkinlaista apua. Naisille ja yli 50-vuotiaille miehille lääkkeistä ei ole mitään hyötyä vaan niillä on päin vastoin vakavia haittavaikutuksia Haittavaikutukset lääketehtaat pitävät kuitenkin omana tietonaan.

Kendrick osoittaa, ettei runsasrasvainen ruokavalio vaikuta kolesterolitasoon, eikä korkea kolesterolitaso aiheuta sydäntautia. Sen sijaan hän nostaa esiin stressin vaikutuksen: niitä vaikutuksia joita ihmisen terveyteen on syrjäytymisellä, rahahuolilla, heikolla sosiaalisella verkostolla tai tukea antamattomalla, rakkaudettomalla tai kaltoin kohtelevalla puolisolla jne. Länsimainen tiede on näyttänyt toteen mielen ja kehon yhteyden. Stressi tappaa.

Maailmalla arvostettu viiden tähden kirja on hyödyllistä luettavaa kaikille mutta erityisesti kolesterolilääkkeitä syöville.


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!