Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Naisten suojelijatKirjan nimi: Naisten suojelijat
Alaotsikko: Jumalalliset oppaat, muusat, esikuvat ja pyhät olennot apuna arkipäivän elämässä
Tekijä: Streep Peg
Kustantaja: Michael kirjat
Sivumäärä: 186
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 978-952-5231-54
Hinta: 12.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: NORMAALIHINTA 24,-

Sisällön kuvaus:
Anna jumalallisten suojelijoittesi, oppaittesi sekä innoittajiesi virkistää henkeäsi, elvyttää mielesi ja kehosi tasapainoa sekä vahvistaa ihmissuhteitasi. Oppaiden henget ovat innostuksen, itsetuntemuksen, avun ja suojeluksen lähteitä. Ota heidät mukaan arkipäivääsi ja vahvista parhaita ominaisuuksiasi. Kirja on jaettu kolmeen osaan, joissa käsitellään oman itsen, ihmissuhteitten sekä kehon ja hengen suojelemista.

Tulet huomaamaan, millaista ohjausta tarvitset päivittäin rohkaistaksesi luovuuttasi, omistautumiskykyäsi ja tavoitteesi saavuttamista. Tämä kirja tarjoaa käyttöösi neljäkymmentäyhdeksän erilaista voiman ja viisauden lähdettä aina kreikkalaisesta, roomalaisesta ja egyptiläisestä mytologiasta tuttuihin eläin- ja kasvisymboleihin. Tässä muutama esimerkki:


Maadoittaminen – Gaia Ilo – Kolme Sulotarta

Itsetunto – Amazon Muutos – Perhonen

Johtajuus – Jeanne d’Arc Kiitollisuus – Flora

Tuki – Penelope Ikääntyminen – Kurki

Vilpittömyys – Maat Avioliitto – Hera

Hengellisyys – Maria Magdalena Mielihyvä - KissaKunkin oppaan kohdalla esitellään hänen parantavat ominaisuutensa, joiden avulla naiset voivat oppia suojaamaan itsensä kielteisiltä energioilta, ammentamaan iloa ihmissuhteisiin ja äitiyden kokemiseen ja keräämään voimaa jokaiseen päiväänsä - myös niihin vaikeisiin aikoihin, joita ikääntyminen tai avioero heitä haastaa kohtaamaan. Opiskelemalla ja ymmärtämällä näiden voimallisten esikuvien viestejä voit avata sellaisia uusia ovia, jotka muutoin pysyisivät kiinni.


Peg Streep on sisällyttänyt kauniiseen kirjaansa paljon mietiskelyohjeita ja ajatuksia päiväkirjan pitämiseksi, samoin luovia harjoituksia ja ehdotuksia alttareiden rakentamiseksi. Puhutteleva ja ajatuksia avartava elämän matkaopas kaikille naisille!

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!