Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Muuntumisen tieKirjan nimi: Muuntumisen tie
Alkuperäinen nimi: Transformation
Tekijä: Bennett J.G.

Sivumäärä: 252
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Timo Kyllönen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 978-952-92-2798
Hinta: 15.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
John G. Bennett oli eräs Gurdjieff-Ouspensky -perinteen tärkeimmistä opettajista. Muuntumisen tie on kirja, jonka hän kirjoitti tallentaakseen 50 vuoden etsimisen tulokset siitä, mikä on todellista tässä muuttuvassa maailmassa.

Bennett ei asettanut kovin suuria odotuksia työlleen, mutta hänen ehellisyytensä ja sinnikkyytensä näkyvät selvästi hänen kirjoituksissaan., kun hän kuvaa niitä ongelmakohtia ja oivalluksia, joita esiintyy tyypillisessä etsinnässä. Muuntumisen tie on hyvin arvokas ihmisille, jotka ovat jo lähteneet tai ovat aikeissa lähjteä henkisten harjoitusten tielle. Hyvin harva meistä tulee suureksi opettajaksi, mutta jokainen, joka pyrkii seuraamaan henksiten harjoitusten tietä, tulee kohtaamaan nämä vaikeudet, ja silloin häntä saattaa puhutella sellainen opettaja, joka on kulkenut tuota polkua.

Bennett tiesi, että muuntumisen työ ei pääty millloinkaan ja että on useita menetlmiä, joita ei voida esittää kirjallisesti. Hän käytti erinomaista viestimistaitoaan kuvatakseen eloisasti ja käytännöllisesti sen, jonka saattoi tällä tavoin esittää. Hän oli itse sitä mieltä, ettei ollut kyennyt kattamaan muuntumisen koko tapahtumaa ja tämä kertoo hänen vaatimattomuudestaan ja voimastaan. Hän kirjoitti:
- Nämä varoitukset ja varaukset saattavat tuoda mieleen, että minulla itselläni on varsin vähäinen luottamus siihen, että kuvaukseni osoittautuisivat keellekään hyödyllisiksi. Voin vain sanoa, että monta kertaa elämässäni olisin ollut kiitollinen, jos minulla olisi ollut saatavilla tällainen kirja.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)