Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Ph-tasapaino diabeetikoilleKirjan nimi: Ph-tasapaino diabeetikoille
Tekijä: Young Robert O., Young Shelley Redford
Kustantaja: readme.fi
Sivumäärä: 319
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 9789525655872
Hinta: 35.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Oletko valmis jättämään verensokeriheilahtelut, insuliinipistokset ja jäytävän pelon tulevista diabeteksen aiheuttamista lisääntyvistä terveysongelmista? Jos olet, kädessäsi oleva kirja kertoo keinot siihen!

Mikrobiologi ja ravintofysiologi, tohtori Robert O. Young sekä hänen vaimonsa ja työtoverinsa Shelley Redford Young ovat kirjoittaneet tämän läpimurtoteoksen. Kirjassa esitellään tyypin 1 ja 2 diabeteksesta kärsiville tarkoitettu ja sovitettu käänteentekevä ruokavalio- ja elämäntapaohjelma.

Diabetes on vakava sairaus, jota voidaan hallita. Tohtori Young kertoo, kuinka elimistön ihanteellista pH-tasapainoa voidaan ylläpitää. Hänen yksinkertainen ja luonnollinen menetelmänsä auttaa sinua hidastamaan, pysäyttämään ja jopa kääntämään sairautesi ja sen aiheuttamat vauriot. Jo 12 viikossa olet hyvässä vauhdissa kohti terveyttä ja hyvinvointia ilman raskasta lääkitystä, johon useimmat diabeetikot joutuvat turvautumaan.

Kirjassa kerrotaan, mitä ruokia tulisi syödä ja mitä välttää. Tämän lisäksi lukuisat herkulliset ruokaohjeet auttavat sinua saavuttamaan pH-tasapainon, ja ohjeiden avulla opit hallitsemaan myös stressiä ja kuntoilemaan turvallisesti. Kliinisesti tutkittu ohjelma auttaa sinua edistämään terveyttä ja henkistä vireyttä.

Ota selvää:
* Kuinka korvata täysin tuomittavat suklaapatukat ja vastaavat terveellisillä ja tehokkailla vaihtoehdoilla verensokerin nostamiseksi.
* Miksi avokado ravintona tasapainottaa mitä parhaiten verensokeria.
* Kuinka "ei kipuja - ei voittoja" eli "tuskien taival" -menetelmä johtaa ylihappoisuuteen ja verensokerin nousuun.
* Miten liikuntaharjoittelussa voi välttyä terveydellisiltä riskeiltä.
* Miksi kasvisten tulee olla juotavassa muodossa, jotta hapot saadaan neutraloiduksi ja välttyä insuliiniresistenssiltä.
* Miksi elimistön puhdistaminen kestittämällä itsensä nesteravinnolla on tehokkain tapa aloittaa pH-ruokavalio ja elinvoiman palauttaminen.
...ja paljon muuta.

Noudata pH-tasapaino diabeetikoille -kirjan helppoa ohjelmaa - se auttaa sinua pitämään sairautesi kurissa koko loppuelämän.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)