Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Sielu ja sointiKirjan nimi: Sielu ja sointi
Alaotsikko: Kirjoituksia J.S. Bachin elämästä ja uskosta
Tekijä: Wikström Owe
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 192
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2002
ISBN: 951625795x
Hinta: 14.00 €
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Vahva ja persoonallinen teos kaikille musiikin ystäville.
Tässä henkilökohtaisessa teoksessa Owe Wikström pohtii musiikin merkitystä ihmiselle - osittain Bachin hengellisen maailman kautta. Teos sisältää myös pikakuvan Bachin elämästä ja teoksista sekä musiikinystävän katekismuksen, joka syventää tietoa Bachin
aikakauden luterilaisuudesta.

Johann Sebastian Bach (1685-1750) on hengellinen opas ilman koulukuntaa, lohduttaja vailla makeilua, epäilijöiden saarnamies, tyrkyttämätön julistaja. Hänen tuhatsata konserttoaan, sonaattiaan, messuaan ja kantaattiaan ovat kuin ihmiskunnan
olemassaolon kannatinpilarit. Hän jätti jälkeensä hyllymetreittäin musiikia, mutta päinvastoin kuin Mozartista tai Beethovenista, tiedämme Bachin pyrkimyksistä tai ajatuksista hyvin vähän. Bachin kasvot ovat varjossa.

Musiikinharrastajille, niin kuuntelijoille kuin soittajille, kirja tarjoaa sekä runollisen lukuelämyksen että aineksia uudenlaiseen pohdintaan.

Owe Wikström on Upsalan yliopiston uskonnonpsykologian professori. Hän on kirjoittanut ammattikirjallisuuden ohella monia teoksia, jotka lukijat ovat ottaneet omakseen.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)