Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Kelttiläisillä poluillaKirjan nimi: Kelttiläisillä poluilla
Alaotsikko: Kohtaamisia pyhimysten kanssa
Tekijä: Seppänen Liisa
Kustantaja: Kirjapaja
Sivumäärä: 234
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 9789516075962
Hinta: 19.90 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Viehättävän omakohtainen ja raikas kertomus matkasta Britanniaan ja Irlantiin kelttiläisten pyhimysten jalanjäljille.

Kelttiläisillä poluilla on erilainen matkakirja: harras ja hilpeä, syvä ja seikkailuhenkinen. Liisa Seppänen liikkuu teoksessaan Britanniassa ja Irlannissa kelttiläisten pyhimysten, sielunystäviensä, jalanjäljissä. Viehättävän omakohtainen matkakertomus ja pyhimyksen tarina etenevät rinnakkain. Lukija saa tutustua yhteensä kahdeksaan pyhimykseen, jotka ovat eläneet 300–700-luvuilla. Heillä tuntuu olevan yhä sanottavaa. Kirjailijan kristillisyys on juurevaa ja raikasta – kuten kelttienkin.

Irlannin Pyhä Patrick (n. 390–461) lienee kelttiläisistä pyhimyksistä tunnetuin. Kelttien elämänkäsitys oli maanläheinen. Jumala nähtiin luonnon voimassa ja kauneudessa sekä kotoisissa arjen ilmiöissä.

Liisa Seppänen (Viitaniemi) on toiminut pitkään pappina, sielunhoitajana ja kouluttajana. Heponiemen Hiljaisuuden keskuksen pappina hän kehitti retriittityötä ja hengellistä ohjausta sekä järjesti pyhiinvaelluksia Englantiin ja Skotlantiin


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)