Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Guruja, joogeja ja filosofejaKirjan nimi: Guruja, joogeja ja filosofeja
Alaotsikko: Intian filosofiaa
Tekijä: Tamminen Tapio (toim.)
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 334
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 978-951-0-31665
Hinta: 15.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Nidottu
Huomautuksia: Kirjoittajat:
Tapio Tamminen, Jyri Komulainen, Riikka Uosukainen, Tommi Lehtonen, Leo Näreaho, Kimmo Ketola, Måns Broo, Juha Olavinen, Paavo Pylkkänen, Tarja Kallio-Tamminen

Sisällön kuvaus:
Moni vetreyttää kehoaan joogalla, yrittää kerätä hyvää karmaa tai kuuntelee gurujen neuvoja. Intialaisesta ajattelusta napatut käsitteet vilahtelevat suomalaistenkin arkipuheissa, mutta harvempi on perillä niiden taustasta.

Intia on toiminut lännen peilinä ja keskustelukumppanina 1800-luvulta asti. Idän mystiikka ja kokonaisvaltainen elämäntapa ovat tuoneet uusia ulottuvuuksia länsimaiseen maailmankuvaan ja antaneet innoitusta esimerkiksi huippufyysikoille.

Tässä helposti lähestyttävässä kirjassa eri tieteenalojen asiantuntijat syventyvät Intian filosofiaan ja ajatteluperinteisiin kiehtovan erilaisista näkökulmista.

Filosofian tohtori Tapio Tamminen on toiminut tutkijana, radiotoimittajana ja tietokirjailijana. Hänen aikaisempaa tuotantoaan ovat Moderni Intia – ristiriitojen suurvalta (yhdessä Mikko Zengerin kanssa, Vastapaino 1998) ja Pahan viehätys – natsismin ja terrorismin lähteillä (Otava 2004).


Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!