Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: AurinkokeittiöniKirjan nimi: Aurinkokeittiöni
Alkuperäinen nimi: Mijn keuken van de zon
Alaotsikko: Välimerellisiä kasvisruokia
Tekijä: Besancon Virginie
Kustantaja: Karisto
Sivumäärä: 240
Kieli: Suomi  Suomi
Kääntäjä: Auli Hurme-Keränen
Painos: 1.p.
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 978-951-23-4947
Hinta: 32.00 €
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: Normaalihinta 36.50 €

Sisällön kuvaus:
”Maistan joka päivä auringon. Auringon hellimällä kotiseudullani Provencessa menestyvät hedelmät, yrtit ja vihannekset aivan loistavasti, ja rakastan niiden täyteläisiä makuja. Rakastan myös luontoa ja vuodenaikojen vaihtelua. Siksi kullekin vuodenajalle ominaiset kasvikset kiehtovat minua erityisesti, ja ne muodostavat perustan välimerelliselle keittiölleni, aurinkokeittiölle.”

Tämän hurmaavan keittokirjan tekijä on aito ranskatar. Virginie Besançon on taiteilija, oopperan puvustaja ja itseoppinut kokki, joka palasi kotiseudulleen Provenceen Pariisin teatteripiireissä vietettyjen vuosien jälkeen. Provencessa hän suuntasi luovuutensa vanhaan rakkauteensa, keittotaiteeseen, ja alkoi kokata ammatikseen. Virginien persoonallisessa ranskalaiskeittiössä aistii myös muiden Välimeren maiden makuja: hänen ruoissaan on vaikutteita mm. Italiasta, Pohjois-Afrikasta ja Espanjasta.

Virginien ohjeilla luodaan ihania herkkuja, jotka ovat juhlaa kaikille aisteille. Hänen elämäniloinen kokkaustyylinsä jättää tilaa myös kokin omalle luovuudelle ja persoonallisuudelle.Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)