Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Vanhat kirjat: Tofu keittokirjaKirjan nimi: Tofu keittokirja
Tekijä: Kiskola Marianne ja Miettinen Sanna
Kustantaja: Tammi
Sivumäärä: 171
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2006
ISBN: 951-31-3243-9
Hinta: 19.90 €
Koko (leveys * korkeus mm): 172 x 230
Sidosasu: Sidottu

Sisällön kuvaus:
Herkuttelijalle, vaihtelunhaluiselle, kasvissyöjälle, maitoallergikolle, laktoosi-intolerantille, laihduttajalle - tofu sopii kenelle vain.

Tofu on soijapavuista tehty juustomainen valmiste. Kiinassa se oli edullinen lihan korvike jo yli tuhat vuotta sitten ja ensimmäinen tofukeittokirja ilmestyi Japanissa 1782. Tofulla on siis pitkät perinteet, vaikka se Suomessa onkin suhteellisen uusi ruoka-aine. Tofu on parhaita kasvikunnan proteiinilähteitä ja sisältää myös runsaasti kalsiumia, siksi se kuuluu tärkeänä osana kasvisruokavalioon. Sillä on monia muitakin hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden takia se sopii kenen tahansa lautaselle: sen rasvapitoisuus on pieni ja noin 80 % rasvoista on monityydyttymättömiä, siinä ei ole ollenkaan kolesterolia ja se on helposti sulavaa. Tofua voi käyttää kylmiin ja lämpimiin ruokiin, sitä voi syödä sellaisenaan kastikkeiden kanssa, käyttää keittoihin, patoihin ja salaatteihin. Siitä voi tehdä näyttäviä ja herkullisia jälkiruokia ja leivonnaisia.
Poimintoja kirjan sisällöstä:
Mummon pitkän iän salaisuus eli karpalomuffinssit - Amerikan serkun suklaakeksit - Feta-tofupiiras - curry-peruna-tofusalaatti - Tomaatti-inkiväärikeitto - Annelin helppo borssi - Kreikkalainen oliividippi - Sitrustofu wokissa lohen kera - Kuskus á la Hertforeshire - Juhlapöydän tofustroganov - Appelsiinikreemi. « Palaa kirjan esittelyynTakaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)