Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Jumalainen Mies. MiesarkkityypitKirjan nimi: Jumalainen Mies. Miesarkkityypit
Tekijä: Niemi-Mattila Marja-Liisa
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 287
Kieli: Suomi  Suomi
Ilmestymisvuosi: 2008
ISBN: 978-951-0-33882
Hinta: 15.00 €  TARJOUS
Sidosasu: Sidottu
Huomautuksia: AATMAN normaalihinta 32.00

Sisällön kuvaus:
Kahdeksan erilaista miehen mallia Haadeksesta Hermekseen. Uusi, samalla ajaton näkökulma kysymykseen, mitä kaikkea mies, mieheys ja miehuus pitävät sisällään.
Pitkä esittely
Kahdeksan erilaista miehen mallia Haadeksesta Hermekseen

Jumalainen Mies kertoo nykymiehestä Kreikan mytologian ja arkkityyppien valossa. Kirja antaa uuden, samalla ikivanhan ja ajattoman näkökulman kysymykseen, mitä kaikkea mies, mieheys ja miehuus pitävät sisällään.

Kaikilla kahdeksalla miesarkkityypillä on omat toisistaan poikkeavat vallan, kapasiteettien ja resurssien alueet. Zeus-tyypin edustajat ovat aina olleet johtopaikoilla, Haades-mies taas hallitsee talouselämää. Poseidon edustaa joukkovoimaa, Ares puhdasta miehistä voimaa. Hermes-tyyppi on puhetaidon mestari, Hefaistos osaaja ja Apollon sankari. Dionysos on uuden ajan tunteellinen ja herkkä mies. Jumalainen Mies pureutuu syväluotaavissa teksteissään näiden tyyppien ominaisuuksiin ja tutkii laaja-alaisesti kunkin toiminta- ja reaktiomalleja, elämänstrategioita ja rooleja maailmassa. Sitä kautta teos avaa lukijalle tien aidompaan itsetuntemukseen ja vaihtoehtoisiin tapoihin toteuttaa mieheyttä isänä, työntekijänä ja rakastajana.

Marja-Liisa Niemi-Mattila on Tampereen yliopistosta valmistunut sosiaali- ja ryhmätyöntekijä. Hän on opiskellut psykologiaa ja sosiologiaa Turun yliopistossa, tutkinut yli 30 vuoden ajan mytologiaa ja astrologiaa, joita on myös opettanut Tampereen työväenopistossa vuodesta 1983. Niemi-Mattilan edellinen teos Ajattomat arkkityypit ilmestyi 1998.

Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan lisätäksesi tuotteen ostoskoriin!