Käyttäjätunnus:

Salasana:
 » Et ole kirjautunut sisään! »Kirjahaku  »Tapahtumat
» Pääsivulle
» Yritystiedot
» Tulevia uutuuksia
» Tarjouskirjoja
» Vanhat Kirjat
» Uudet kirjat
» Uutuuskirjoja
» Muut tuotteet
» Tilausehdot
» Palaute
» Linkkejä
» Rekisteröidy
» Unohtuiko tunnus?
 

Uudet kirjat: Terve uniKirjan nimi: Terve uni
Tekijä: Partinen Markku, Huovinen Maarit
Kustantaja: WSOY
Sivumäärä: 260
Sarja: Miten voit -sarja
Kieli: Suomi  Suomi
Painos: 2.p.
Ilmestymisvuosi: 2007
ISBN: 978-951-0-31215
Hinta: 27.00 €
Sidosasu: Nidottu

Sisällön kuvaus:
Miten voit ehkäistä, lääkitä, hoitaa. Miten voit kohottaa elämän laatua ja löytää paremman olon…

Uni on välttämätöntä ihmisen hyvinvoinnille. Kuitenkin noin 700 000:lle suomalaiselle riittävän unen saaminen tuottaa ongelmia: uni ei tule oikeaan aikaan, työn epäsäännöllisyys häiritsee normaalia unta, kivut tekevät öistä levottomia tai arjen huolet pitävät valveilla, väsyttää.

Unitutkija, neurologian dosentti Markku Partisen ja lääketieteen toimittaja Maarit Huovisen kirjoittama Terve uni on kiinnostava opastus unen maailmaan ja käytännönläheinen lähdeteos unihäiriöistä kärsivälle. Unettomuuden lisäksi kirjassa käsitellään mm. uniapneaa, kuorsausta, narkolepsiaa, levottomia jalkoja, aikaerorasitusta ja unen aikaisia erityishäiriöitä kuten unissakävelemistä. Uupunutta tutkitaan ja hoidetaan. Omasta unestaan voi myös itse huolehtia monin eri tavoin: kirja tarjoaa runsain mitoin käytännöllisiä neuvoja – ravinnosta päivän rytmittämiseen – kuinka arjen valinnoilla voi parantaa mahdollisuuksiaan terveen unen ja päivävireyden saavuttamiseksi.
Takaisin  Kirjaudu sisään verkkokauppaan painaaksesi varaa nappia lisätäksesi tämän kirjan ostojonoon! (Tutustu tilausehtoihin)